|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω και πολα αλλα μήπως ειναι pop eye???και αν ναι τη πρεπη να κάνω??
------------------------- Τωρα είδα την απάντηση σου οκ περιμένω με αγωνία........?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 12-06-15 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες τη γνωμη μου παρε ενα baktopur πριν κλεισουν τα μαγαζια..Κανε και μια αλλαγη νερου να εχεις 0 νιτρικα γιατι αν ξεκινησεις θεραπεια καθε κυκλος κραταει 3 μερες και χωρις βιολογια θα εχεις προβλημμα.Μολις ξεκινησεις ενοειται δεν ταιζεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις δεν βλέπω.
Το pop eye είναι σύμπτωμα και όχι ασθένεια που σημαίνει ότι αν δεν ξέρεις την αιτία (βακτήριο? παράσιτο? ιός? όγκος? κακές συνθήκες?.....) πας σχεδόν στα τυφλά. Επειδή όμως βλέπεις άσπρο χνούδι-fungus και σπιράκια, θα πρότεινα, κάνε αλλαγή νερού και θεραπεία ή με bactopur που λέει ο φίλος ή furan 2 ή fungus cure της api |
|
||||
|
||||
![]()
Διλαδη να χαλαροσω η να ανχοθο??? ????Και αν κανω την θεραπια πως την κανω;ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ?θαχασω βιολογια?ξεμπερδεψτεμε.....
------------------------- Δεν ξερη κανένας?πως να κάνω την θεραπεία?θα χριαστω καραντίνα η μέσα στο ενυδρειο θα γίνει???θα χάσω βιολογία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 13-06-15 στις 09:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου εχεις χασει και αλλα ψαρια εγω θα εκανα σε ολο το ενυδρειο.Προσοχη στην δοσολογια,υπολογισε σωστα τα καθαρα σου λιτρα.Αλλαγη πριν βαλεις τις ταμπλετες και για τρεις μερες (αν θυμαμαι καλα,το γραφει στις οδηγιες) δεν ταιζεις.Μολις περασει ο πρωτος κυκλος θεραπειας θα κανεις μια εκτιμηση της καταστασης μηπως χρειαστει και δευτερος.Οταν τελειωσει και αν ολα πανε καλα γραφει αλλαγη νερου 70% και ανθρακα στο φιλτρο.Μετα ενοειται παιρνεις μπολι.Αλλα μην ταισεις και κατα την διαρκεια της θεραπειας,μονο κακο θα κανεις.
Αυτες ειναι οι οδηγιες για baktopur που εχω εγω και το ξερω.Αν παρεις κατι αλλο θα διαβασεις τι γραφει και θα το ακολουθησεις κατα γραμμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου φίλε argy2!εγω σκεφτηκα να βάζω σε ένα Κούβα καθαρό την δοσολογια του bactopour με 10-15 λιτρα νερο απ το ενυδρειο με μια αεραντλια και να βάζω εκει το ψάρι για 15-20 λεπτά μια φορά την μέρα για 4-5 μέρες.......Πως σου φένεται?
Τωρα αν κάνω την θεραπεία στο ενυδρειο ποια ειναι τα επακόλουθα?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτείνω θεραπεία σε όλο το ενυδρείο αφού έχεις θανάτους.
Ακολούθα τις οδηγίες του φάρμακου που θα επιλέξεις. Το Furan-2 δεν επηρεάζει την βιολογία http://www.apifishcare.com/product.p...4#.VXwBc_ntmko |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμενο ματι σε γκαπυ | sirsaton | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-03-14 00:37 |
Μονομαχος με πρησμενο ματι!!! | skulopsaro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-12-11 23:03 |
γκαπυ με πρησμενο ματι | takis07 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 27-02-11 00:22 |
Μονομαχος με πρησμενο ματι και αλλα... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-07-10 17:37 |
Πρησμενο guppy... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-12-04 09:37 |