|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν βλέπω καλά από το κινητό μου τις φωτογραφίες, εκεί που φαίνονται τα καλώδια ειναι ενα κομμάτι τοίχου απο πίσω; Προκειμένου να κρύψεις καλώδια και λάστιχα, μήπως θα ηταν καλύτερα να καλύψεις το κομμάτι της πλάτης που εχει τοιχο απο πίσω με ενα μαύρο χαρτόνι; Αισθητικά καλυτερο μου φαίνεται απο το να μαζέψεις τα καλώδια σε μια γωνιά, έτσι κι αλλιώς ο τοίχος απο πίσω θα παραμείνει και θα εξακολουθούν να φαίνονται και τα λάστιχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλοι μου. Θα προσπαθήσω να κρύψω το λευκό τοίχο με μαύρο χαρτόνι για δοκιμή.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου. ενα φοντο απο πισω θα το εκανε ακομα πιο ομορφο πιστευω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά και χωρίς φόντο πάντως εμένα μου αρέσει..
ποτέ δεν με χαλούσε να φαίνεται και ο εξοπλισμός στο ενυδρείο?.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 240ltr tank | thanasissin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 13-10-15 21:15 |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |