|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- [QUOTE=pagokoftis;892290] Ωραία, μια χαρά... Λοιπόν για να μην μπερδεύω με τιμές... Με χρήση ηλεκτρομαγνητικής 8 ώρες τη μέρα, με 1 κιλό σόδα και 1 κιλό κιτρικό οξύ μου βγάζει περίπου 8 μήνες... Υπολόγιζα οτι θα κράταγε χρόνο, αλλά δεν.. Θα ξανακοιτάξω τα ποστ να δω μην έγραψα κάτι λάθος... Αν έχεις όλη τη μέρα ανοιχτό, με 250γρ σόδα και κιτρικό, με 1φ/δευτ. βγαίνει ακριβώς 20 μέρες... Αρα ανα σκεφτεις πως το χω ανοιχτο ολο το 24 ωρο με 250γρ σοδα-κ.οξυ και 1,5 φ./sec που το χω ρυθμισει τοτε καλα μου κραταει ενα 20 ημερο, κακως απογοητευτηκα νομιζωντας πως δεν φτιαχνω καλα το μειγμα..Αν ειχα κι εγω ηλεκτρομαγνητικη και το κλεινα με τα φωτα , θα κραταγε μηνα και παραπανω ετσι δεν ειναι; ![]() ![]() ![]() Τι μπουκαλια χρησιμοποιεις για 1 κιλο μειγμα τα ιδια 1,5 λιτρα της κ. κολα;Απο ποσοτητα νερου;
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 09-06-15 στις 15:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |