|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=energy52;892099]
Παράθεση:
Έχει 4.5 ευρώ η μια. ![]() ------------------------- Και για να γίνω ακόμη ποιο συγκεκριμένος στον Τόλια βρήκα αυτή την λάμπα η οποία ταιριάζει απόλυτα στο HAILEA F60. http://www.havells-sylvania.com/en/products/0025657 Δίνει 16000 ώρες ζωής και είναι στα 1850 lm. Εγώ πήρα την 840 που έχει 4000Kelvin θερμοκρασία χρώματος. Έχει και άλλους κωδικούς για ποιό θερμές αλλά και ποιο ψυχρές του λευκού ώστε να βρεις στα kelvin που σου ταιριάζουν. Για να την αλλάξεις είναι πανεύκολο φτάνει να έχεις ένα απλό σταυροκατσάβιδο και διάθεση να ξεβιδώσεις συνολικά 8 βίδες και να βάλω/βγάλεις το λαστιχάκι που συγκρατεί την λάμπα στην μια άκρη της. Ελπίζω να βοήθησα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mpegleris : 07-06-15 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Mpegleris;892109]
Παράθεση:
![]() Η αληθεια ειναι πως στο μπροστινο τζαμι δε μου λειπει η πρασινη αλγη απλα δεν ειναι σε ενοχλητικο βαθμο την αφαιρω μηχανικα καθε βδομαδα.. Ευχαριστω κι εγω για την πληροφορια!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=energy52;892125]
Παράθεση:
...δυστυχώς αν και έψαξα δεν βρήκα φασματογράφημα για τις δικές μας λάμπες... ![]() BTW. Δεδομένου ότι η λάμπα που έβαλα εγώ στα 4000Κ εξομοιώνει περισσότερο ανατολή/δύση έχει δίκαιο ο Gemomar, στα 6400Κ πηγαίνεις ποιο πολύ σε "καθαρό" φώς μεσημεριου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια πηγη για το ποιες λαμπες ειναι καταλληλες για γλυκο νερο εχεις? Τι γινεται εαν καποιος βαλει 10000 Κ σε γλυκο νερο?
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα απολυτως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειακι..
θα ελεγα να μεινεις με τα πλατακια , ειναι λιγα τα λιτρα για 2 ειδη ζωοτοκων... θα εχεις συνεχομενες και πολλες γεννες , θα πρεπει καθε μηνα να δινεις ψαρακια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
Αλάτι σε ζωοτόκα | giorgio | Ζωοτόκα | 2 | 06-05-07 09:30 |