|
|
||||
|
||||
![]()
τακη εγω θελω,αλλα οι εμποροι δεν με αφηνουνε
![]() george,αν σου πω οτι δεν εχεις αδικο θα με πιστεψεις; ![]() δεν κανω πλακα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια μας κάνεις πλάκα George... άμα δεν ξέρεις εσύ να φτιάχνεις ενυδρεία ποιος ξέρει???
|
||||
|
||||
![]()
ρε κοφτε την πλακα λεω γω.
ενυδρεια ειναι του nicpapa,του dimi,τα δικα σας,κλπ. μην τρελαθουμε κιολας δηλαδη.δε νομιζω πως οτι εχω κανει εγω συγκρινεται με αυτα. κιεδω μεσα που απανταω τοσο δηλαδη,ωρες ωρες νιωθω κ ασχημα. κιαμα τυχει κ βγει κατι καλο αποτι κανω,βγαινει γιατι συνεχως προσπαθω να κανω κατι καλυτερο απτο προηγουμενο μπας κ βελτιωθω ![]() ![]() κ δεν το λεω ετσι,ετσι αισθανομαι πραγματικα. τεσπα,οπως κ ναχει σας ευχαριστω πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες απτη drosera.ανθιζει και επιασε και κουνουπι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ετσι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε κανα κουνουποψαρο
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |