|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις, παντως, θυμιζουν σετ με sticks.
|
||||
|
||||
![]()
Όχι. Έκανε κανονικά τις μετρήσεις με υγρά.
------------------------- Μου τα έδωσε σε χαρτάκι και κατα λάθος το παρέλειψα. No2-> 0 ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BaCh : 31-05-15 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
neon tetra
CAE Temperature: Active over a wide temperature range of 60 β 90°F/16° β 32°C. Prolonged exposure to conditions towards either extreme of this range is not recommended however and this fish should be kept in a heated aquarium at 22 - 26 °C for general care. pH: 6.0 - 8.0 Hardness: 36 - 357 ppm An aquarium with base dimensions of 150 - 45 cm should be the smallest considered. zebra danio Temperature: The temperature range in its native waters was recorded to be 76.2 - 101.5°F/24.6 β 38.6°C during the month of July but presumably drops somewhat during winter. For general maintenance a value of 18 - 25 °C should suffice meaning a heater may not always be required. pH: 6.0 - 8.0 Hardness: 90 - 357 ppm betta splendens Temperature: 22 - 30 °C pH: Wild-collected fish are likely to prefer a value between 5.0 β 7.0, but the ornamental strains are unfussy with a range of 6.0 β 8.0 acceptable. Hardness: 0 - 357 ppm ; see comments under pH on wild vs. captive-bred fish.
αυτα μονο για το νερο, χωρις να δουμε αλλες ασυμβατοτητες οπως αριθμοι ατομων,συμπεριφορες,λιτρα και διαστασεις ενυδρειου, κλπ. η καρυδα μπορει να ηταν λαθος επιλογη, αλλα δεν ειναι το μονο προβλημα. δεν πειραζει ομως,ας μεινουμε στην καρυδα. κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου και μην ξαναταισεις καρυδα. λυθηκε το προβλημα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Bach, παρακολουθω το θεμα απο την αρχη κι ας μην εχω γραψει και πολλα.
Το προβλημα στο ενυδρειο, δυστυχως, δεν ειναι οτι ταϊσες καρυδα. Το προβλημα σου ειναι η υψηλη και λαθος ιχθυοσυνθεση. Δεν ειναι τυχαιο οτι καποιοι εχουν μελετησει τα προφιλ των ψαριων που βαζουμε στο ενυδρειο. Αυτο δεν εχει γινει για εγκυκλοπαιδικους λογους, αλλα για λογους πρακτικοτητας, ωστε να μπορουμε να εχουμε υγιη ενυδρεια με υγιεις κατοικους. Αν θελεις να μην το βλεπεις απο επιλογη, δικαιωμα σου. Κανενας δεν μπορει να σου πει τιποτα. Επειδη διαβαζει και κοσμος και δεν θα ηθελα να βγαλει λαθος συμπερασματα, ομως, θα ηθελα να τονισω οτι το ενυδρειο αυτη τη στιγμη μου δινει την αισθηση ωρολογιακης βομβας, που καποια στιγμη θα εκραγει και θα βγουν ολα τα προβληματα (τα σαλιγκαρια ηταν μια πολυ καλη ενδειξη οτι κατι δεν πηγαινει καλα και πρακτικα). Ελπιζω να βγω ψευτης, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γι' αυτο. Για να ειμαστε αντικειμενκοι, τοσα (και αυτα τα) ψαρακια σε ενα 60αρι ενυδρειο, ομως, μονο προβληματα θα φερουν. Στο συμπερασμα τωρα: -ειτε βλεπεις τα λαθη και φροντιζεις να αποχωρηστεις καποια ειδη του ενυδρειου, αυξανοντας τις αλλαγες νερου μεχρι να γινει αυτο. -ειτε αφηνεις το ενυδρειο σε αυτη την πορεια που εχει. Ολοι με λαθη ξεκινησαμε, λογω αγνοιας. Δεν εισαι ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος. Το θεμα ειναι τι κανει καποιος οταν καταλαβει τα λαθη του. Καλη συνεχεια απο εμενα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() έχεις καλύτερες μετρήσεις από το δικό μου ενυδρείο Εννοώ ότι θα θελα λίγα παραπάνω νιτρικά Είμαι πολύ μπερδεμένος ![]() Το μόνο δεδομένο που έχω είναι ότι λόγω των πολλών ψαριών θα έπρεπε να είχες άλλα χαρακτηριστικά νερού γιαυτό και κόλλησα τα δεδομένα από το calculator.Προφανώς και έκανα λάθος .Έστω λοιπόν ότι το πρόβλημα ήταν η καρύδα λόγω κάποιας ουσίας που έχει. Δεν θα πρέπε να είχαν πεθάνει όλα τα σαλιγκάρια από την ίδια ουσία ? Η καρύδα υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια ποσότητα χαλκού ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη samgr : 31-05-15 στις 15:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω καμία πίστη. Ναι, το είπαμε, θεωρητικά η ψαροσύνθεση είναι λάθος και υπάρχει ιχθυοφόρτωση. Μέχρι εδώ συμφωνούμε. Οι τιμές του νερού όμως είναι μια χαρά για τα σαλιγκάρια. Γιατί πέθαναν τα σαλιγκάρια; ------------------------- Απ' ότι διαβάζω στο Αγγλικό λίμα της wikipedia, περιέχει λίπος (το 89% του οποίου είναι κορεσμένο), και υδατάνθρακες. Η σύστασή του περιλαμβάνει διαιτιτικά ανόργανα άλατα, μαγγάνιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BaCh : 31-05-15 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι κανεις αλλος εκτος απο εσενα, δεν ψαχνει τι κακο μπορει να κανει η καρυδα στα σαλιγκαρια. Ολοι ξερουν ποια ειναι η αιτια, και απλα συνεχιζουν και γραφουν, για να περναει ευχαριστα η ωρα τους. Απο το 2ο ποστ, εχει τελειωσει το θεμα. Το ποστ, σου λεει με αλλα λογια, οτι για ολα φταιει η βαρια και λαθος ιχθυοφορτωση και αν δεν κανεις κατι, θα χασεις κι αλλα ζωντανα.,
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-05-15 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η αντε,με το οτι πεθαναν τα σαλιγκαρια? πραγματικα δεν βλεπω το λογο υπαρξης του θεματος,αφου εχεις αποφασισει απο την αρχη πως το προβλημα ηταν η καρυδα. και οχι μονο εχεις αποφασισει,αλλα δεν μεταπειθεσαι κιολας,οποτε ποιος ο λογος να συζηταμε? για πεσμου αυτο ομως αν θες.απο οταν καταλαβες πως το προβλημα ηταν η καρυδα,ποτε εκανες αλλαγη νερου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Help me Υψηλή αμόνια!!!!!!!! | Μαριο+Νατασα | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 03-10-11 09:48 |
Πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-05-09 20:13 |
Υψηλή θερμοκρασία | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-02-08 10:25 |
Υψηλή Θερμοκρασία | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 21-09-07 16:42 |
θνησιμότητα ramirezi | chris | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 09-04-03 23:31 |