|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα ψαρακια , να σου ζησουν!
μπραβο και για τα λιτρα! lionhead , δεν βλεπω μεσα παντως ... 2 οραντα εχεις (ενα calico) κι ενα calico fantail |
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστώ
Κι εγώ δεν βλέπω Lionhead, αλλά για τέτοιο μου το πούλησαν!!! ![]() ¶ρα είναι Oranda Calico (λέμε για την τελευταία φωτό);
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ το ενυδρειο.
Το νερο ειναι αορατο και τα ψαρια ειναι σαν να πατανε μεσα. Αψογη η κατασταση τους. (οντως δεν ειναι Lionhead, αλλα δεν πειραζει - αρκει να μη το πληρωσες για lionhead- ειναι πανεμορφο). Πλακα εχουν οι διαφανεις προεκτασεις στους σωληνες των φιλτρων. Τα ποτηρακια ειναι λες και αιωρουνται. ![]() Δεν μπορουσες να τα κανεις ολοκληρα τα μπαστουνια απο αυτο το υλικο? (τι υλικο ειναι?) Απο pH και KH ειναι ΟΚ. Η GH γιατι ετσι χαμηλη? Δεν συναδει και με τις τιμες pH και KH. Μαλλον καποιο λαθος υπαρχει στη μετρηση. Τα φιλτρα σουπερ. Η αλλαγη ισως χρειαστει να μεγαλωσει οταν μεγαλωσουν και τα ψαρια. Αλλα και τωρα μου φαινεται μικρη, 70 λιτρα την εβδομαδα, με τρια ψαρια στην αναπτυξη, αν και τα νιτρικα σου δεν δειχνουν κατι τετοιο. Μηπως δεν ταιζεις πλουσια. Σουπερ. Μπραβο. Πολυ χαιρομαι που εχεις τετοια εξελιξη. ------------------------- Θα σου προτεινα να εβαζες τα φιλτρα σε λεκανακια, αλλα ειναι ανοιχτα τα ντουλαπια και θα φαινονται. Καλο ειναι παντως να τα εχουμε σε ρηχα λεκανακια καταλληλων διαστασεων, που να χωρανε το φιλτρο μεσα τους, αλλα να χωρανε και τα ιδια στο ντουλαπι (τυπου ή τυπου), αφου παντα υπαρχει η πιθανοτητα καποια στιγμη να δακρυσουν και να σου φουσκωσει το επιπλο απο τα νερα, αν δεν το προσεξεις αμεσως.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-05-15 στις 00:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιθανοτατα. Κανενα 10αρι υπολογιζε GH. Και παλι το 10 ειναι λιγο χαμηλο. Μη το αφησεις να πεσει πιο κατω. Ταιζε τωρα που ειναι μικρα στην αναπτυξη. Μετα δεν μεγαλωνουν τοσο. 100 λιτρα θα προτεινα αλλαγη. Παράθεση:
![]() Θα γινεις μεγαλος χρυσοψαρας. Παραδειγμα και για τους νεοτερους.
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο! Τελος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και Αθήνα και Πειραιά.
http://www.reppas.gr/index.php?optio...emid=2&lang=el Αγόρασα σωλήνα 12 x 16 διαφανή για τις εξόδους προς το φίλτρο 4,68 ευρώ το μέτρο. Να τονίσω πως είναι καλή ιδέα και για αυτοσχέδιο spraybar, το έχω κάνει στο παρελθόν με τρυπάνι.
|
||||
|
||||
![]()
Τάιζε , μη τα φοβάσαι, και τώρα που είναι μικρά και η θερμοκρασία ανεβαίνει δώσε τους πρωτείνη, θα δεις άλλα ψάρια (Να έρθω να σου τα ταίσω εγώ να τα δεις τούμπανο ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Για την αλλαγή θα προγραμματίσω τα ίδια 70 λίτρα, αλλά αντί για εβδομάδα, ανά 5 ημέρες, διότι το βαρέλι τό έχω ήδη και είναι 75 λίτρα. Όσον αφορά την τροφή, πρωτεΐνη δίνω 4 γεύματα την εβδομάδα. Τα 2 σπιρουλίνα, 1 αποξηραμένη γαρίδα και 1 κατεψυγμένα bloodworms. Επίσης 2 γεύματα είναι ζεματισμένα λαχανικά (συνήθως μαρούλι), τα λοιπά ταΐσματα flakes και pellets (διάφορες μάρκες). Η συχνότητα είναι 2-3 φορές την ημέρα. Μάλλον το θέμα μου είναι στην ποσότητα! Υπολογίστε ρίχνω 4-5 pellets ανά ψάρι, ανά ταΐσμα. Το 1 pellet-μπαλίτσα έχει μέγεθος φακής και ίσως πιο μικρό. Είναι καλά ή να φωνάξω τον Τάκη;;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο 68 λίτρα | fontarikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 28-02-13 19:09 |
Ενυδρείο τοίχου 20 λίτρα.. | Kotsos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 17-02-13 13:58 |
Ενυδρείο 200 λίτρα | vag0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 19-08-10 17:11 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |