|
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!
![]() αστα σπυρο γιατι πηρα μια τρομαρα πριν... ![]() αν προσεξεις στις φωτο του ψαριου φαινεται ενα ασπρακι αριστερα.δεν ειναι πανω στο ψαρι,ειναι μελιγκρα που εχει πεσει στο νερο. αλλα οταν ειδα την τελευταια φωτο στην οθονη της φωτογραφικης λεω παρασιτο! εφαγα ενα τεταρτο να ψαχνω να βρω το ψαρι να το δω απο κοντα ![]() το βρηκα τελικα δεν εχει τιποτα. μετα που τις εβαλα στο πισι ειδα καλυτερα πως ηταν στο νερο και δεν ειναι πανω του. τα μαχατσαι μου εχουν αφησει κουσουρια μου φαινεται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Γιώργο, η λίμνη σου τα σπάει,
και όσο έρχεται το καλκαίρι τόσο πιο όμορφη γίνεται
|
||||
|
||||
![]()
θενξ!
![]() ναι οσο περνανε οι μερες καλυτερευει.μολις ζεστανει λιγο ακομα θαναι πολυ καλα.γιατι τωρα ειμαι στους 25. δεν εχουν θεμα τα ψαρια γιατι εχουν να διαλεξουν που θα κατσουνε,αλλα μολις ζεστανει λιγο και χτυπησει κατι 27αρια και 28αρια θαναι ολα μια χαρα. αυτη η λιμνη τρεχει μονη της τωρα οπως ειναι.και ενα μηνα να λειψω,αρκει να βρισκεται καποιος να αναπληρωνει την εξατμιση καθε 15. και φαι να μην πεσει ενα μηνα,τα ψαρια δεν θα μεινουν νηστικα. παρολαυτα,δυο μερες τωρα εχω ριξει 5 φορες τη μερα τροφη.νιτρικα μηδεν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως τα σπαει η λιμνη σου μπραβο σου φιλε μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο αυτο που λες ειναι το φυτο που περιεγραψα. Horsetail. Εαν θες θα σου κοψω.
|
||||
|
||||
![]()
το φανταστηκα οταν ειπες για βελονες
![]() μην κοψεις,εχω δοκιμασει ποσες φορες κ δεν πιανει με τιποτα το ατιμο ![]() ισως εκανα τιποτα λαθος,αλλα αν ειναι να ξαναδοκιμασω θα βρω εδω ![]() ευχαριστω ομως ![]() ------------------------- κατω απτα νουφαρα κοιμουνται ![]() βγηκα τωρα και τα ειδα.εχουν πιασει ολα απο ενα νουφαρο και καθονται κατω απτα φυλλα ![]() τρια νουφαρα εχω,καθε νουφαρο και ψαρι.ειδα τις ουρες και τα καταλαβα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-05-15 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφη η λιμνη σου Γιωργο. Αντε και με ουρίτσες συντομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αννα,κιεσυ καλα τα πας
![]() το'χεις αποτι φαινεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα βρε την παλιομελιγκρα χαλια τα νευρα σου
![]() Ομορφιες μεγαλες ,από ότι βλεπω και η drosera εχει εγκλιματιστεί μια χαρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |