|
|
||||
|
||||
![]()
Σταμάτη επάπω στα κοραλλια έχεις άλγες ;; βάλλε καμιά φωτό αν θες
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλο εινα να δεις γιατι βγαινουν οι αλγες και να το διορθωσεις και οχι να ριχνεις προσθετα γιανα μην φενεται!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σάκη υπολογίζω πως η άλγη προερχόταν από τις αλλαγές που έκανα από την θάλασσα και ιδικά οι τελευταίες φορές, λόγο των νοτιάδων το νερό δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Εκεί πείρε δρόμο στην γυάλα που τα είχα πριν και την μετέφερα και στον κύβο. Επίσης προσπαθώ να φέρω και το φωτιστικό σε λογαριασμό γιατί από ότι κατάλαβα παίζει μεγάλο ρόλο η ένταση του λευκού χρώματος. Επίσης πρέπει να μηδενιστούν και τα φωσφορικά , θα δω και το ριακτοράκι τι δουλειά θα κάνει .
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ κάνω αλλαγές απο θάλασσα,, αλλά όταν είμαι σίγουρος.
Όταν έχω υπόνοια ότι κάτι έχει το νερό ή είναι θολό δεν το δοκιμάζω καν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκεί την πάτησα Παναγιώτη, ενώ το ξέρω ότι όταν έχουμε νοτιάδες η μετά από βροχόπτωση το νερό τις θάλασσας έχει θέμα . Τώρα φτιάχνω νερό να δω πως θα πάει
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αλανια εχω κανει αλαγη νερου με βροχη αλλα δεν αλαξε κατι.....
βεβαια δεν θα παρω θολο νερο η αν παρω θα το φιλτραρω λιγο να μαζεψω οτι μπορω. Επισις επιδι δεν θελω να λεω αερολογιες πηρα 25κιλα αλατι γιανα δω αν θα παει καλυτερα. εχω φαει το μισο και δεν ειδα διαφορα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη είμαι υπέρ της θάλασσας, αλλά με την άλγη τρόμαξα και την έκοψα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera marine biotopic cube 130 lit | heliman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 15-08-12 21:01 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
sera Biotop Nano Cube 60 | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-06-10 14:39 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |