|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Το φίλτρο που σκέφτεσαι να το βάλεις ; Στη πλάτη ή στο πλάϊ ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-05-15 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο θα μπει στο πλαι και θα εχει διαστασεις 15x70x60 63 λιτρα μικτα σχεδον 50 λιτρα καθαρα. Σχεδον 20 και 20 θα αφησω για μηχανικη και βιολογικη φιλτρανση ενα μικρο κομματι στο διαμερισμα εισοδου και το υπολοιπο στις αντλιες και θερμοσταση να μπορω να βαζω χερι ομως να βγαζω τις αντλιες ανετα
|
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε αν τραβήξεις 2 σωλήνες στην απέναντι πλευρά να βγάζεις και από εκεί νερό θα έχεις μια χαρά κυκλοφορία χωρίς να γίνεται πλυντήριο το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
Και τις δυο εξοδους απο την απεναντι πλευρα του ενυδρειου λες αλλα αντικριστα η μια στην αλλη; Εγω ελεγα να βαλω διαγονια τις εξοδους ωστε να δημιουργειται κυκλικη κινηση στην επιφανεια...
Βεβαια εσεις ειστε πιο εμπειροι οποτε θα σας ακουσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως αν τις βάλεις στην απέναντι πλευρα στις 2 γωνίες έχεις καλύψει όλο το ενυδρείο
κάπως έτσι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λιτρα στησιμο | redman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-01-15 18:19 |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
360 λιτρα στησιμο για γαριδες.... | thanasis76 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 51 | 22-05-13 11:12 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |