|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα εγω και αλλοι δυο φιλοι χρησιμοποιουμε KNO3 της ΥΑRA. To Κrystal -K υψηλης καθαροτητας. Κανω διαλυμα με νερο βρυσης που εχω βρασει και μετα αφηνω να κρυωσει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το διάλυμα που φτιαχνεις σε νερο ,μετα απο 2-3 εβδομαδες δεν σου χαλάει? |
|
||||
|
||||
![]()
Oχι δε χαλαει.
|
||||
|
||||
![]()
Eισαι σιγουρος?
Το εχεις βαλει σε διαφανες πλαστικο να το ελένξεις? Εγω το εχω δοκιμάσει με οσμωση |
|
||||
|
||||
![]()
Πως χαλαει? Δεν ειναι αποτελεσματικο? Γινεται επικινδυνο για το ενυδρειο? Βαζω νικτρικα και καλλιο με αυτο τον τροπο εδω και μηνες. Κανενα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καποιοι χρησιμοποιουν excel για να το διατηρησουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρηκα τη σειρα της haifa σε λιπασματα και παραθετω ενα λινκ με νιτρικο καλιο με ιχνοστοιχεια μαζι.
Βεβαια η σειρα διαθετει παρα πολλους συνδιασμους ακομα και συνδυασμο με φωσφορο.Δεν ξερω αν εχει δοκιμασει κανεις,αλλα θα ηθελα καποιον που ξερει να δει λιγο το λινκ με τις αναλογιες και να κανει ενα σχολιο αν μππορει να χρησημοποιηθει. http://www.haifa-group.com/products/...ulti_k_me.aspx Ευχαριστω πολυ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Α/Ο και ιχνοστοιχεια | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-09-11 13:36 |
ιχνοστοιχεια και φυτα | doctor | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-10-09 21:53 |
Λίπανση και ιχνοστοιχεία | Παπαδόπουλος Κώστας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-04-09 13:43 |
Iχνοστοιχεια και Dry Ferts | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-03-09 20:31 |
A/O Ιχνοστοιχεία και Ηλεκτρολύτες | Χαραμάδας | Δίσκοι | 12 | 10-03-09 18:31 |