|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το δικό μου ξαφνικά πήρε την κατιούσα..
![]() Τι κανω τωρα;το βγάζω απο την γλάστρα;Φοβάμαι μηπως τωρα που έριξα το λιπασμα αν βάλω τις ρίζες μεσα στο νερο μηπως όντως δουν τα πολυτριχια ανάποδα που λέει και ο φίλος πιο πανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτο σε ενα κουβαδάκι με νερό , όχι μεσα στο ενυδρείο, και άλλαζε καθε μέρα το νερό μηπως διαλυθεί το πολύ λίπασμα και φύγει το πολύ σιγα σιγα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάνε αυτό που λέει ο Τάκης. Το εκανα κι εγώ σε γαρδένια και ζωντάνεψε μετα απο δυο μέρες. Και είπα να το πω για το 20-20-20 αλλά λέω άντε..δεν το κατέχω και με τα λιπάσματα. Στέφανε, το άγριο που μου έδωσες προχθες το φυτεψα στο δοχείο με την τύρφη στο"έλος" δίπλα απο την άλλη τη φτέρη. Μέχρι σήμερα καλά ήταν Στην αρχη σκέφτηκα να δεσω τη ρίζα της σε ξύλο μέσα στο νερό αλλά μετα λέω ασε...
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου ειναι ακομα μεσα στο γλαστρακι του.το εχω σε λεκανιτσα μαζι με δυο αλλα φυτα και λιγο νερο.μεχρι τωρα καλα ειναι
![]() ελπιζω μονο να στησω το ρημαδι το ενυδρειο συντομα γιατι εξαιτιας της αναμονης γινεται χαμος εδω μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Το φυτεψα 26/4 και σψεδον ενα μηνα μετα εχω ενα νεο κλωναρι! Κατευθυνεται προς το φωτιστικο. Εχει χρωμα πιο ανοιχτο απο τα παλια κλωναρια ισως να παιζει ρολο το φως.
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε, και τα δικα μου βγαζουν νεα κλωναρακια και ειναι πιο ανοιχτοχρωμα απο τα υπολοιπα αλλα ολο το φυτο φωτιζετε το ιδιο.
Αμα ωριμασουν μπορει να σκουρηνουν
|
||||
|
||||
![]()
Πάει μια χαρά το φυτό μου, βγάζει συνέχεια καινούρια κλωνάρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως πανε τα πολιτριχια παιδια? Με τη ζεστη εμενα φυτοζωει. Εχω και τα ανεμιστηρια που το χτυπανε οποτε ζοριζεται. Εχει μεινει με τρια κλαδακια. Τα δικα σας?
|
|