|
|
||||
|
||||
![]()
Και πιο τακτικές καλό θα του κάνει, αλλά να βάζεις το αναλογο μελαφιξ και αλάτι με το νερό της αλλαγής
|
||||
|
||||
![]()
πω ρε φιλε....
![]() κριμα το ψαρακι.. ![]() Δεν ξερω αν θα κανει γρηγορη δουλεια το μελαφιξ... η κατασταση ειναι πολυ ασχημη... αλατι οποσδηποτε σε οτι φαρμακο κι αν επιλεξεις... εγω θα πηγαινα μαλλον σε bactopur + αλατι (2-3 γρ./λιτρο) |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια..
Για το Μελαφιξ νομιζω συμφωνω πως ειναι λιγο για την περιπτωση. Αλατι και bakto θα παρω σε λιγες ωρες και ξεκιναω με αυτα. Ρε παιδια, αξιζει η το βασανιζω το ζωο ( το οποιο εξακολουθει να δειχνει να μην εχει καταλαβει τι εχει γινει ) ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αξίζει. Αφού δεν έχει βλάβες σε ζωτικά όργανα έχει πολλές ελπίδες να το ξεπεράσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια αξίζει, μπορεί να του μείνει κάποια μικρή αναπηρία αλλά θα μπορεί ζήσει κανονικά. Και δεν θα έχει πρόβλημα γιατι είναι σε ενα προστατευμένο περιβάλλον χωρίς ιδιαιτερο ανταγωνισμό από άλλα ψάρια όπως θα ήταν στο φυσικό του χώρο
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια γιατι - φανταζομαι με καταλαβαινετε - με πιανει το στομαχι μου καθε φορα που το κοιταω.
Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα ενημερωνω εδω για την εξελιξη. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα αξιζει...
αν κολυμπαει και ειναι ορεξατο θα ζησει... τωρα αν δεν αναπτυχθει πληρως η ουρα , σε ελεγχομενο περιβαλλον , θα εχει μια φυσιολογικη ζωη.. οπως ειπε και ο τακης. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι πως εγινε αυτο το κακο γιατι ενδεχομενως να κινδυνευουν και τα υπολοιπα ψαρια στη λιμνη. Το κομμενο στελεχος το βρηκες μεσα στη λιμνη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπημένο πτερύγιο | lagkou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 31-01-15 00:22 |
Λείπει πτερύγιο | vaggstef | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-14 17:27 |
Σχισμένο ουριαίο πτερύγιο. | agapanthos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 14-11-10 18:47 |
"Φαγωμένο" κέλυφος σε apple snail | aquaman | Σαλιγκάρια | 5 | 29-08-09 08:42 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |