|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Τάκη σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Μόλις τελείωσα με την όλη διαδικασία μίας και ήταν και καιρός για καθάρισμα του φίλτρου.Ελπίζω να δουλέψει η όλη διαδικασία.Εστυψα και το σφουγγάρι μέσα στο φίλτρο(Αλλά μόνο τα υγρά πήρα.όταν τα εστυψα είχα βάλει σουρωτήρι)Θα κάνω μία μέτρηση και αύριο και βλέπουμε.Να ρωτήσω και κάτι ακόμη.Φαγητό ρίχνω η όχι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Οκ!Ευχαριστώ και πάλι.
------------------------- Παιδιά όλα καλά σήμερα με τις μετρήσεις.Σας ευχαριστώ.Και εσένα τάκη ξεχωριστά για την άμεση απάντηση και επίλυση του προβλήματος με την μέθοδό σου.Όπου να είναι θα γεννήσει και θα βάλω και φώτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotis_21 : 20-05-15 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω άλλη μία ερώτηση;Έχω άλλο ένα λίτρο βιολογικό.Αν το ρίξω χύμα μέσα στο ενυδρείο θα κάνει τίποτε η θα πρέπει να μπει σε φίλτρο;Απλά για να βοηθήσω την βιολογία όταν θα βγουν τα μικρά μιας και θα είναι κάμποσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπάρχει ροή νερού μέσα απο το βιολογικό υλικό δεν θα κάνεις τίποτα
|
|||
|
|||
![]()
Αν το τοποθετήσω σε ένα καλσόν και το χτυπά το φίλτρο από εκεί που βγάζει το νερό θα δουλέψει;(Όχι να το βάλω μπροστά αλλά στην αντίθετη γωνία μίας και η ροή του φίλτρου είναι τόση που κάνει αρκετή ανατάραξη του νερού)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ίσως πιάσει λίγο βιολογία εξωτερικά , αλλά οχι και τίποτα σπουδαίο, το νερό δεν θα περνάει από μεσα αν το κανεις έτσι όπως λες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως θα δώσω μπόλι ; | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-02-11 02:36 |
Μπόλι | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-01-10 18:42 |
μπόλι | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-11-09 10:17 |
Μπόλι για νέο ενυδρείο | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-03-08 18:14 |