|
|
|||
|
|||
![]()
Respect!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες αγορι , ρουτινες;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλο αποτέλεσμα. Το στήσιμο σου μου αρέσει.
Έχει ωριμάσει πολύ καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα παιδια χαιρομαι που σας αρεσε!
Ρουτινες αλλαγη νερου ανα 14 μερες και ταισμα κορραλιων μια φορα την εβδομαδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γαβριλε,το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο.
Επίσης πολύ καλός ο σχεδιασμός του σαμπ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε μου!! Μπράβο σου!!! Μόνο μια φορά την βδομάδα τάισμα?? Μάλιστα!! Και τι τροφές δίνεις στα κοράλια σου??
Καλή συνέχεια να έχεις... ------------------------- Ρωτάω γιατί βλέπω διάφορους να δίνουν 1002 διαφορετικές τροφές/σκευάσματα, εναλλάσοντάς τα καθημερινά και φυσικά να έχουν πανέμορφα κοράλια... αλλά και μερικούς να δίνουν φυλαρακια τροφή για τα ψάρια και να αρκεί και για τα κοράλια τους και να έχουν και αυτοί πανέμορφα κοράλια... Υπερβάλλω λιγάκι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 18-05-15 στις 01:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα παιδιά χαίρομαι που σας άρεσε!
Μια φορά ταΐζω μόνο και κάνω ένα mix ocean nutrition microplankton και reef plus αλλά θέλω να πάρω και το reef pearls. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |