|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από μένα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο χρυσοψαροπατερα!
ευχομαι να πανε ολα καλα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη πες αληθεια.. Δεν κατουρηθηκες απο την χαρα σου?
Να σου ζησουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]() Παράθεση:
και στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να τα πιάσω όλα, και σήμερα το πρωί έπιασα άλλο ένα και έχει και άλλα μέσα, αλλά δεν πιάνονται, θα τα ρουφήξουν οι αντλίες κάποια στιγμή Απορώ όμως πως έφτασαν στο τελευταίο διαμέρισμα του φίλτρου ![]() Πέρασαν απο το μπλε σφουγγάρι που έχω σαν προφίλτρο , απο το Κ1 , σφουγγάρια και ενυδρειακό βαμβάκι , μπλε βάτα , και ελαφρόπετρα και έφτασαν στις αντλίες, εδώ δηλαδή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα ρουφηξεις ( σιφοναρεις ) απο κει δεν μπορεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να ρουφήξω όλο το ενυδρείο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |