|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπα θα παρω το ρισκο να το δω αλλα τωρα εχει περασει μια βδομαδα και ολα ειναι καλα θα σε ενημερωνω σιγουρα ανα διαστηματα παντως μεχρι τωρα δεν εχω απωλειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις κανεις στα ενυδρεια ?
στην κατασταση που βρισκεσαι χρειαζονται καθημερινα μετρησεις νη3/4 νο2 νο3... και αναλογες αλλαγες νερου. δεν υπαρχει τιποτε αγνωστο ή μη μελετημενο σε αυτό που κανεις. οταν αρχισουν οι απωλειες ειναι πλεον αργά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις κανω καθημερινα απλα ακομα δεν ειναι ανησυχιτικες δεν εχω νιτιρικα καθολου τα υπολοιπα ειναι GH 9, KH 5, PH 8,Θερμοκρασια 28 ολα καλα μου φαινοντε προς το παρων.Αλλαγη νερου στο ενυδρειο με τα μικρα δεν εχω κανει ακομα ειναι μιας βδομαδας το νερο την αλλη θα κανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν μετρας τα κρισιμα.. Nh3/4 και No2..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τις εξης τιμες:
PH 8 GH 9 KH 16 NO2 >0.3mg NO3 0 |
|
||||
|
||||
![]()
να το ξαναπω...
αμμωνια = Nh3/4... αυτο θα ανεβει πρωτο σε ενα αστρωτο ενυδρειο. δεν βλεπω να μετρας.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως μου το γραφεις δεν βλεπω να εχω κανα τεστ για αμμωνια υπαρχει εχω σε ολα αυτα που σου εγραψα τα τεστ της ΤΕΤΡΑ αλλα για αμμωνια δεν εχω παρει,θα το κοιταψω αυριο.
Πες μου κατι αλλο που θα βρω και τι ακριβως ειναι η σιλικονη για ενυδρεια για να κολλησο κατι μεσα στο ενυδρειο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|