|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα , έβγαλα την ταινία και αποκαλύφθηκε η "ομορφιά"!!
Τάκη σου βγάζω το καπέλο, αυτό το μαύρο πλαίσιο, είναι ολα τα λεφτά!!! Τοποθετήθηκε στη βάση πάνω σε υπόστρωμα (αυτό που χρησιμοποιούμε για καμπινγκ), μπήκε το φίλτρο και ο θερμαντήρας και συνεχίζουμε. Πλύσιμο πέτρες ξύλα χαλίκι και πάμε για στήσιμο. Μου φαίνεται βέβαια οτι ο θερμαντήρας είναι μικρος (50W) για το μέγεθος του ενυδρείου, αλλά για την ώρα θα τον χρησιμοποιήσω (έτσι κι αλλιώς καλοκαίρι έρχεται) και μετά βλέπουμε. Σειρά θα έχει το καπάκι. Λέω να βάλω ένα 120 mm ανεμιστήρα της cooler master που έχω (ήταν σε υδρόψυξη υπολογιστή), είναι αρκετός, η θα χρειαστεί και 2ο? Ορίστε και οι φωτογραφίες από το ενυδρείο με το έπιπλο |
|
||||
|
||||
![]()
Εγιναν και το επιπλο και το ενυδρειο παρα πολυ ωραια. Οντως οι αλουμινογωνιες δειξαν πολυ ωραιες.
Αλλα εχω μια απορια ρε παιδια. Βαζωντας στον πατο αλουμινογωνια δεν σηκωνεται το ενυδρειο τοσα χιλιοστα οσα και το παχος της αλουμινογωνιας με αποτελεσμα το κεντρο του πατου να ειναι στον αερα ( να μην παταει στο ξυλο απο κατω )? Δεν ειναι προβλημα αυτο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι ειδικός, για αυτό βάζεις μεταξύ βάσης και ενυδρείου ένα αφρολέξ η ένα υπόστρωμα σαν αυτό που έβαλα εγώ, για να μην έχεις αυτό το πράγμα που λες. Οι πιο έμπειροι να με διορθώσουν αν κάνω λάθος
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή την απορία είχα κι εγώ, αλλά όπως έγραψε και ο nt7561 και με διαβεβαίσε και ο Τάκης, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Σκέφτόμουν να βάλω δύο ρήγες αλουμινίου ίδιου πάχους κάτω απο το τζάμι της βάσης, για να το στηρίξει, αλλά μάλλον είναι περιττό... Πολυ καλή δουλειά έχεις κάνει!! Ήμουνα στο τσακ να τις παραγγείλω τις αλουμινογωνίες όπως τις βάζουν οι περισσότεροι, κάθετες... αλλά έτσι όπως τις έκοψες 45 μοίρες είναι πολύ πιο όμορφο.... Καλή συνέχεια να έχεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που σου αρεσε η γνώμη μου για τις γωνιές, αλλά και εσύ είσαι χρυσοχέρης, μπράβο φιλε μου, πολύ ωραία δουλειά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια δουλεια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |