Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 09-11-05, 15:22
Το avatar του χρήστη klaz
klaz Ο χρήστης klaz δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: εις την συμπρωτευουσαν....
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Theokyr
Το μόνο που δεν θα ήθελα είναι να το παίξω μετά Χριστό προφήτης... αλλά η βιασύνη φέρνει τέτοιου είδους αποτελέσματα. Όταν γράφαμε κάποια πράγματα, ήταν γιατί και οι ίδιοι την είχαμε πάθει στο παρελθόν και όχι γιατί είμαστε παντογνώστες ή εξυπνάκηδες...

Το ψάρι δεν μου φαίνεται καλά. Δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε προσαρμογή δικαιολογεί την συμπεριφορά του.

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις επειγόντως είναι να ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΥ και με βάση αυτή την ιεράρχηση να προχωρήσεις σε διορθωτικές ενέργειες.

Αν ήμουν στην θέση σου και αν είχα και άλλα ψάρια (φαινομενικά υγιή) στο ενυδρείο και εφόσον με μία απλή άνοδο της θερμοκρασίας και υπομονή (η μαγική λέξη) μερικών ημερών δεν έβλεπα βελτίωση και εφόσον δεν έχω καραντίνα ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΤΟ ΨΑΡΙ. Το ξέρω ότι θα σου κοστίσει ψυχολογικά και χρηματικά αλλά... Στο κάτω κάτω σκέψου ότι μοιάζει με την πεθερά σου!!!

Εσύ βέβαια κάνεις ότι θες. Περαστικά

Θεόφιλος
ευχαριστω ολους για την βοηθεια,μετα τη χορηγηση του αλατιου και τηρωντας ευλαβικα τις οδηγιες του δασκαλου lasal,το προβλημα με το ικ,τεινει να εξαφανιστει...τωρα οσο αναφορα τον μεγαλο αρρωστο,δεν βλεπω καποια αλλαγη προς το καλυτερο δυστυχως....μετα απο τηλ συνομιλια που ειχα με τον red rubin,συμφωνησαμε αυριο να δει απο κοντα το ψαρι,παντως με το πρωτο του πορισμα αποφανθηκε οτι μαλλον ειναι discus plug,μια αρρωστεια που απο οτι μου ειπε ειναι πολυ επικινδυνη,και θανατηφορα για δισκους......βεβαια ας ερθει η αυριανη μερα με το καλο και βλεπουμε...ισως βεβαια να οφειλεται στο γεγονος οτι οι συγκεκριμενοι δισκοι ηρθαν απο σιγκαπουρη μεσω γερμανιας.......του εχει τυχει ξανα παλια και του red παραπλησια περιπτωση.....ξερω γω..??? θα δουμε....ας κανω και κανενα ευχελαιο,με την ατυχια μου.........
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές