|
|
||||
|
||||
![]()
Φταιει οτι δεν τα ταιζουν.Και επειδή δεν τα ταιζουν ,δεν λαμβανουν τα απαραίτητα στοιχεια,βιταμινες κλπ,εξασθενουν και αρρωσταινουν.
|
||||
|
||||
![]()
Και όσο δεν τα ταϊζουν δεν θέλουν και πολλές αλλαγές νερού, για αυτό συνήθως τα ψάρια είναι πάντα ταλαιπωρημένα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ειναι ετσι οι κοιλιες επειδη ειναι αρρωστα_ |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι τσιγουνια ειναι
|
||||
|
||||
![]()
Ισως όχι, αλλά αν δεν τρέφονται σωστά μπορεί να αρρωστήσουν πιο εύκολα
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο ακριβώς θέμα αντιμετώπισα πρόσφατα..στη δικιά μου περίπτωση ήταν μέσα οι κοιλιές και τα πήρα..απ ότι κατάλαβα άρρωστα δεν ήταν αλλά θέλει προσοχή γιατί είναι πιο ευαίσθητα..εγω κατάφερα να σώσω εν τέλει 3 απο τα 6-7 που πήρα..κι αυτό με αλλαγές νερού σχεδόν κάθε μέρα (για μια εβδομάδα) και αρκετά συχνό τάισμα..ίσως να παίζει ρόλο και το είδος βέβαια...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
α κιχλιδες ε?
εγω αναφερόμουν σε cpd ...απο κιχλιδες έχω μεσάνυχτα οπότε δεν εκφέρω γνώμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είτε είναι από τη νηστεία είτε τα ψάρια έχουν εσωτερικό πρόβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
πεθανε το ψαρι.μετα? | Δημητρης89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-09 12:33 |
ΧΗΡΑ{φουσκωμενη κοιλια} | apolonistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-09 20:59 |