|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αλλα που λες εννοεις αυτα πανω στο ξυλο?
να σου πω την αληθεια δεν νομιζω πως χρειαζεται. πιστευω πως τραβανε απτο ξυλο αρκετο νερο. αλλα ειναι στην αρχη ακομα,περιμενε και θα δεις πως πανε. δεν νομιζω πως χρειαζεται αλλα το βλεπεις. τη σολειρολια απο που την πηρες?ολο καινουρια μας βγαζεις ![]() που στο καλο τα βρισκεις κιεγω δε βρισκω τιποτα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις φτερες τις ψεκάζω. Περιμενω να λαβω κατι πεπερομιες και ειδη ορχιδεας που θα βαλω στην πλατη. Τα λεει για paludarium και ισως θελουν περισσοτερη υγρασία.
Οσο για την σολειρολια δεν μενω Ελλαδα δυστυχως , αλλα Γερμανια και βρίσκονται λιγο πιο ευκολα μερικα πραγματα. Ψάχνεις και νεροκαστανο από ότι ειδα. Εμενα δεν μου αντεξε στην αρχη που ειχα μονο το δοχειο, βεβαια δεν ηταν και στα καλυτερα του όταν το ελαβα. Στην δικια σου θα γινει πολύ ωραιο. |
|
||||
|
||||
![]()
α ετσι εξηγειται
![]() οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα σημερα, όπως μου προτείνατε, εβγαλα το δοχειο και το project εγινε ετσι. Καποια προταση σας για βελτιωση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα είναι έτσι, θα πιάσει και σχετική άλγη το λαινερ και θα γίνει πιο φυσικό
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι νομιζω κι εγω. Αλλαγες νερου κάθε ποτε χρειαζετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλυτερα!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |