|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι
![]() οι βαλισνεριες στο μεγαλο μου αρεσουν πολυ. αν μεινουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ναι καλά τα συννεφάκια, κάθε εβδομάδα βγάζω απο εκεί και βάζω στα χρυσόψαρα
![]() Αντέχουν όμως
|
||||
|
||||
![]()
Θηρια!!!!!!!!!!
![]() Πολλα μπραβο Τακη!!!Αντε και με μεγαλυτερο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tακη με εκεινα τα υδροβια φυτα τα ελληνικα που ειχες βαλει τι εγινε?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που είχα βάλει στα χρυσόψαρα έχει μείνει ένα μικρό κλαράκι, σαπίζει απο κάτω και πετάει φύλλα από πάνω, τα άλλα τα έχω στα συννεφάκια και υπάρχουν κανονικά, αργά αλλά σταθερά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραίο το ενυδρείο, αλλά σε βλέπω για το διπλάσιο, όπως έχουν μεγαλώσει!
|
||||
|
||||
![]()
Τη Παρασκευή πρόσθεσα μερικές κρυπτοκορίνες που μου είχαν πνίξει το φυτεμένο
![]() Εβαλα και αυτό το φυτό, που δεν ξέρω πως το λένε, που στο φυτεμένο γίνεται δένδρο ![]() Εβαλα και τον βολβίτη που μου είχε στείλει ο Γιάννης (Tsala) ![]() Και το χρυσοψαράδικο έγινε φυτεμένο ![]() ![]() Και από σήμερα το ενυδρείο έχει 4 λιγότερα ψάρια, έδωσα τα μικρά και το ένα παρδαλό γιατί τα νιτρικά χτύπαγαν κόκκινο και είχα φτάσει να κάνω 1,5 κυβικο νερό αλλαγές το μήνα, πλέον έχω 6 ψάρια μέσα
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο! αν και αντι να το φυτεψεις , επρεπε να το μεγαλωσεις
![]() καλυτερα που εφυγαν μερικα... τα ψαρια ειναι μεγαλα.. δεν αστειευονται. εκτος απο τα 3 κομον , ποιο αλλο εδωσες? |
|
||||
|
||||
![]()
Και το παρδαλο, που πρέπει να ήταν διασταύρωση common & funcy
------------------------- Που να το μεγαλώσω βρε Γιάννη, που να το βάλω το πιο μεγάλο ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-05-15 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α! ναι θυμηθηκα.
θα εχουν λιγο την απλα τους τωρα... οσο μπορουν οι φαλενες σου ![]() χτυσε μια λιμνουλα εκει πανω για τα μονοουρα κι αφησε τα fancy στο ενυδρειο... |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη μια λιμνη οπως εκανε ο Γιωργος στο μπαλκονι γιατι δε κανεις? Ειμαι σιγουρος οτι σου περασε απο το μυαλο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |