|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω Χρηστο! Τα ψαρια εινα πολυ γρηγορα και δυσκολο να φωτογραφηθουν. Το ενυδρειο ειναι 80 λιτρα μεν αλλα 60 σε μηκος δε με παιρνει για αλλα ψαρια κ. Το μινιμουμ για ομαδα ειναι τα 6 συμφωνα με διαφορα site.
Tα goby ειναι αληθεια δεν εχουν την ταχυτητα των danio αλλα με τοσο grindal που ριχνω προλαβαινουν και αυτα να τσιμπησουν. Εμενα δε τρωνε τιποτα αλλο τα goby. Τα δικα σου?
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχως που μου το ειχες επισημάνει για την διατροφή τους και ειχα κατεψυγμενη αρτεμια και τους εριξα ,βεβαια για να προλαβουν ριχνω ένα ολοκληρο κυβο μεσα γιατι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβουν ,εχει τυχει γετρουδι να του αρπαξει την αρτεμια κυριολεκτικα μεσα από το στομα ,σημερα παραδόξως προσεξα ότι εφαγαν λιγο απ τα φυλαρακια θα το παρατηρήσω και θα σου πω
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Στέφανε πολύ όμορφα ψαράκια, και προσωπικά αυτή η κίνηση μου αρέσει, δίνει ζωή στο ενυδρείο, και το ενυδρείο βέβαια πολύ όμορφο, μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο Στεφ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα ειναι,να τα χαρεις
![]() τωρα δεν ξερω,εγω οσον αφορα τα κοπαδοψαρα ειμαι λιγο διχασμενος ![]() ναι μεν μου αρεσει η κινηση τους αλλα απτην αλλη μου φαινονται κιεμενα κουραστικα πολλες φορες. η αληθεια ειναι πως τα σνομπαρω και λιγο γιατι μου φαινονται πολυ "αβουλα πλασματα" ![]() δεν ξερω,αυτο το κοπαδιασμα πανω κατω συνεχεια καπως μου καθεται στραβα ![]() δηλαδη ιδανικα θα ηθελα κοπαδι οπως οι αρλεκινοι. που ο ενας καθεται εδω και ο αλλος εκει και οταν θυμηθουν κολυμπανε ολα μαζι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | ilias vag | Άλλα ψάρια Ασίας | 15 | 22-01-14 22:09 |
SYMBATOTHTA DANIO | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 14-01-11 20:42 |
Danio malabaricus | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-06-08 16:03 |