|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο στο ενυδρείο σου εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Εμείς τη γνώμη μας απλώς λέμε
![]() Όσον αφορά τα mbuna εγώ μιλάω για ενήλικα ψάρια που θα είναι περ. 12-13 εκ. και στα 200 λίτρα (150- αν αφαιρέσουμε και τον όγκο πέτρας-άμμου κλπ) δεν συνιστώ παραπάνω από 1 χαρέμι. Υπάρχει και η "αμερικάνικη" λογική που σχεδόν όλοι σαν αρχάριοι δοκιμάσαμε αλλά, χωρίς να επεκταθώ εδώ, εγώ διαφωνώ. Αν θέλεις πολλά χρώματα διάλεξε ένα είδος Mbuna με διχρωμία. Με ψάρια της Τανγκανίκα μπορείς να έχεις 2 είδη όπως είπα πιο πάνω και καλύτερα να στραφείς προς τα 'κει. |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε καλημερα,
Φυσικά και λέτε την γνώμη σας .....αυτο ζητάω, η οποία ειναι παρά πολυ σημαντική για εμάς τους άσχετους. ![]() Αν δεν εχουμε και εσας οι οποίοι εχετε ρίξει ώρες ατέλειωτες διαβάσματος αλλα και πειραματισμού στα δικά σας ενυδρεία εμεις όλοι θα ειχαμε καθαρίσει ολόκληρες λίμνες απο ψάρια μεχρι να βρούμε τι ταιριάζει και τι όχι !!! ![]() Με τα δικά σου λεγόμενα μάλλον θα καταλήξω προς την λίμνη tanganyika γιατί θέλω να υπάρχουν μεσα στο ενυδρειο 2 διαφορετικά είδη ψαριών με το καθένα να εχει την δική του συνήθεια. Απο την εμπειρία σου, ποια είδη απο την λίμνη tanganyika νομίζεις οτι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μαζί (πάντα μιλάμε για το δικο μου ενυδρειο ![]() Ξέρω οτι σου βάζω δύσκολα, αλλα η εμπειρία σου θα μας σώσει απο το να παω να κανω καμια παπαριά και να ψάχνω να βρω τα ψάρια του ενυδρειου μου καθαρά και μονο απο άποψη εμφάνισης αλλα στο τέλος να μου ψοφάνε το ενα μετά το αλλο. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων. Γιωργος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
προετοιμασία ενυδρείου με αφρικανικές κυχλίδες | redshark | Malawi | 11 | 28-08-07 09:30 |