|
|
||||
|
||||
![]()
εννωο απλα οτι σαν reef δεν θα εχει καμια τυχη..απλα ταλαιπωρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος εγώ του δίνω μια ευκαιρία
|
|
||||
|
||||
![]()
μια δοκιμη θα σε πεισει λοιπον
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον φιλο..... φτιαξε ρε σαμ ενα 300αρι να το χαρεις... λεφτα και χωρο εχεις μην τσιγκουνευεσαι.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο θεμα λειτουργικοτητας θα εχεις ενα θεματακι.
Εμενα μου αρεσει σαν σκεψη.φυσικα αμα μπορεις να εχεις ενα μεγαλυτερο καντο τωρα. Τεσπα μερικα ζοανθακια και αλλα lps και softies θα μπορουσαν να μπουν ευκολα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Έκανα ένα τεστ : Έβαλα από κάτω (στη θέση του μελλοντικού sump ), ένα δοχείο και μέσα σ αυτό μία πολύ δυνατή αντλία για τα λίτρα .Δούλεψαν όλα κανονικά εννοώ δεν είχα διαρροές, το μόνο όταν σταμάταγα την αντλία μου επέστρεφε το νερό του ενυδρείου στο sump .Ερωτήσεις: α)Υπάρχει βαλβίδα ανεπίστροφης (ή όπως αλλιώς θα μπορούσαν να το λένε στα υδραυλικά ή στα ενυδριακά ) για τόσο μεγάλη διάμετρο όσο το αλφαδολάστιχο ? (Κάτι τέτοιο μου κάνει ? , έχει δοκιμάσει κανένας ?) β)Μπορώ να βασιστώ στη δύναμη πλυντηρίου της αντλίας ώστε να εξοικονομήσω σε ωφέλιμο χώρο από wave maker στο main tank ? |
|
||||
|
||||
![]()
ισως να μου ξεφυγε, αλλα ξερουμε περιπου διαστασεις...???
λιτρα...??? μου αρεσει σαν ιδεα, και ισως κατι μπορεις να κανεις υπο προηποθεσεις και με το σκεπτικο οτι θα ειναι ενα συστημα που χρειαζεται πολυ φροντιδα και σωστες κινησεις γιατι ευκολα καταρεει...
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση καλημέρα ,είναι διακοσμητική γυάλα από τα jumbo , λέω 10 λίτρα για να μη φάω ξύλο μπορεί να είναι και 9 λίτρα , συν ότι θα βάλω στο sump άλλα 10 το πολύ.
Αν δουλέψει ποτέ θα το ονομάσω: « Ένα μικρό μόριο Αιγαίου » ![]() Η εξάτμιση φαντάζομαι θα είναι το χειρότερο που θα αντιμετοπίσω |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικια μου δεν θα σου ανοιξει χωρο νομιζεις.... τεσπα, ως ασχετος απο ενυδρεια (!) εμενα με φοβιζει η στατικοτητα του και ξεχασα να στο πω... αυτο θελει βιδωμα στον τοιχο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελεις να φτιαξεις ενα reef η' ενα μεσογειακο...?? παντος τα 9 λιτρα ειναι του φοβου απο θεμα σταθερων παραμετρων, αλλα αν επιμενεις το δοκιμαζεις... απλα διαλεξε τι απο τα 2 θα φτιαξεις...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψη για pico reef | Μαρια-Νικος | Nano Reef | 4 | 21-07-10 12:17 |
νεο pico reef | peter7 | Nano Reef | 1 | 29-05-10 12:47 |
Pico reef 13l | 3r4ndo | Nano Reef | 71 | 15-05-10 14:10 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |