|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έγινε η τελική δοκιμή, σωλήνες , επιστροφή , waver maker κλπ
Φτιάξαμε και το overflow box, όλα μια χαρα. Αύριο φεύγει από το "εργαστήριο" (τη ταράτσα μου) και θα μπει στη θέση του. Εχει τραβήξει βιντεο ο Ηλίας , πιστεύω να το δείξει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από 3 εβδομάδες με πολύ κόπο και μεράκι και από τους δύο, και παρά τα απρόοπτα της προηγούμενης εβδομάδας
![]() ![]() Πολύ καλή ροή στο ενυδρείο, θέλει λίγο ψάξιμο στο ρύθμισμα του όλου στησίματος (βάνες,αντλία) ώστε να εξαλειφθεί πλήρως ο ήχος. Να ετοιμάζεστε για DIY "reactor" (αντιφώσφορος, άνθρακας) από plexiglass στο πρώτο δωμάτιο του sump, με την βοήθεια της αντλίας του skimmer, όπου skimmer Aqua Medic Turboflotor Blue 1000 μεταχερισμένο ![]() Πολλά ευχαριστώ στον κ. Τάκη! Από αύριο το θηριάκι στο σπίτι μου, ξεκινάει το στήσιμο της βραχοσύνθεσης μεσ'την βδομάδα, μοντάρουμε τον εξόπλισμο στο επίπλο, με το καλό να έρθουν και οι λάμπες από την Λαική Δημοκρατία της Κίνας ![]() ![]() Υ.Γ.: Ο κ. Τάκης είναι μάγος κυριολεκτικά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καιρό είχα να δώ τόσο προσεγμένη δουλεία παιδια συγχαρητηρια είστε φοβεροί
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κατ αρχην πολυ ωραια καστασκευη και σιγουρα θα γινει φοβερο ενυδρειο.μπραβο.
να ρωτησω κατι ; ποιοι λογοι σας εκαναν να επιλεξετε αυτη την υπερχηλειση με overflow box και οχι αυτες που γινοντε ως συνηθως τωρα τελευταια με αυτα τα ποτηρια http://www.aquario.gr/texnologikos-e...i/20-4339.html και δεν μπαινει το overflow box; ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη καλά τα πας άντε κανε και εσύ ένα ρεεφακι στην ταράτσα με φωτισμό των ήλιο!
------------------------- φιλε προσεχε το θεμα της ροης γιατι μολις βαλεις βραχο και λιπα θα αλλαξει ! τωρα στα υπολοιπα μια χαρα εισαι ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 11-05-15 στις 20:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι'αυτό έχουμε τις βάνες και την ρυθμιζόμενη αντλία για να προσαρμόζουμε την ροή από/προς το sump όπως θέλουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είμαι του γλυκού εγώ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |