|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Εξωτερικό, θα το βάλω κάτω από το ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρά πας για σαμπ. Το κάνεις εύκολα και φθηνα με τζάμια.
Χρειάζεσαι όμως τρύπες στο ενυδρείο για τη υπερχείλιση, αλλιώς πας για τη λεγόμενη "υπερχείλιση του φτωχού" που οι απόψεις διίστανται
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν καταλαβα καλα ο φιλος θελει να πειραματιστει με εξωτερικο φιλτρο-κανιστρο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μόνο ένα έχω δει που με εντυπωσίασε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=85144 θέλει εργαλεία όμως εχω δει και με βαρελάκι αλλά δεν ξέρω τώρα τη κατάσταση τους
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=69251
Γιατί στο σαμπ θα χάνω το co2 όπως μου είπατε. Αλλά δεν ξέρω τι διαστάσεις πρέπει να το κάνω ώστε να είναι αρκετό για 500L νερό. Τέλος, τι υλικά θα πρέπει να έχω μέσα ώστε να έχω διαυγές - καθαρό νερό; |
|
||||
|
||||
![]()
Για 500 λίτρα φοβάμαι πως είναι μικρό
κάπου έχω δει με βαρελάκι αλλα δεν το βρίσκω εχει παρόμοιο τρόπο λειτουργίας
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν χανεις απλα ενα μικρο μερος απο το ενυδρειο σου ωστε να κανεις ενα σαμπ τυπου αμβουργου ???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά νέου φίλτρου, μόλις χάλασε το παλιό. | Valous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 09-02-15 22:54 |
500L Fancy Goldfish | delta66 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 109 | 25-05-14 03:20 |
Νέος με απορία για αγορά φίλτρου | Bisba | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 11-02-13 23:34 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |