|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ήξερα οτι μπορώ να μαζέψω ξύλα απο το μπαρουταδικο! Ενα απλό ξύλο θελω περίπου 25 εκατοστα να βάλω όπως σου ειπα την ανουμπια, αν σου περισσεύει κανενα και δε στο στερώ θα το ηθελα πολυ !
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εβαλα ξυλα απο παραλια τα οποια αφησα πολλες μερες σε νερο και επισης εβρασα. Οπως λεει και ο Γιωργος απο πλατανο εχω βαλει κλαδια μεσα στο ενυδρειο αρκει να ειναι τελειως ξερα.
|
||||
|
||||
![]()
τα μηκη τους απο πανω προς τα κατω ειναι 75,65,50 και 90 εκατοστα.
αν σου κανει κανενα το παιρνεις και το κοβεις στο μηκος που θες.η και ολα αν τα θες ελα παρτα. το τριτο απο πανω ειναι ενυδρειακο driftwood.τα υπολοιπα ειναι πλατανος. αν τα θες πεσμου να σου στειλω πμ με τη διευθυνση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα και αν τα βράσω ;!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα βρασεις δυσκολο να σου βγουνε μανιταρια.οχι αδυνατο ομως.εγω να σου πω την αληθεια δεν τα βραζω.
αν ειναι πολυ βρωμικα η θα τα ζεματισω μια δυο φορες στη μπανιερα με καυτο νερο η δεν θα τα βαλω μεσα καθολου αν δεν ειμαι σιγουρος. αυτο στη φωτο πχ δεν το εβρασα. αλλα το πηρα απο χομπιστα που ηξερε απο που το πηρε. δεν ειχα ποτε προβλημα με ξυλο,αλλα φυσικα θελει λιγο προσοχη οπως με ολα γενικως που βαζεις στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση: Αν το ξύλο δεν είναι κατάλληλο και αρχίσει να αποσυντίθεται μετά από καιρό, τότε δε δημιουργεί πρόβλημα στο ενυδρείο πχ με αμμωνία; Προσωπικά αυτό είχα στο μυαλό μου και δεν πειραματίστηκα με ξύλα του βουνού!
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεω καταλληλο εννοω να μην περιεχει ουσιες που μπορει να πειραζουν τα ψαρια.πχ το ρετσινι περιεχει τερεβινθελαιο,απτο οποιο φτιαχνεται κ το νεφτι.
δεν το βαζεις στο ενυδρειο. το ποσο θα σαπισει το ξυλο ειναι αλλο θεμα.εξαρταται και απτο ειδος του ξυλου,το συγκεκριμενο κομματι ,ποσο παλιο ειναι κ πως ξεραθηκε κλπ. εχω βαλει ξυλο που σαπιζε στο νερο και διαλυονταν.δεν ειχα προβλημα με αμμωνια,αλλα αφηνε βρωμια πολυ στο βυθο.αυτο ειναι προβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω ξύλο στο ενυδρειο? | kapsok | Χρυσόψαρα | 3 | 25-01-10 12:33 |
Μπορώ να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-04-09 17:16 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |