|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ θα ήθελα κάνα ψαράκι σου. μου αρέσει πολύ ο κόκκινος πλακάτ που έχεις. καλή επιτυχία στο "πείραμά" σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μονομαχάκια είναι δυστυχώς πολύ λίγα, καμιά 10 βλέπω εγώ... Τα zebraκια είναι λίγο μικρότερα από τα μονομαχάκια και είναι γύρω στα 20... Έχουν πολύ πλάκα όλα μαζί, καθώς τα μονομαχάκια κάθονται σχεδόν ακίνητα στον πάτο ή πολύ κοντά στην επιφάνεια και τα zebraκια τρέχουν δεξιά και αριστερά με απότομες κινήσεις... χαμός...
![]() @Dim: Βασικά και τα δύο θα φάνε αρτέμια (τα μονομαχάκια ήδη τρώνε), οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα με την τροφή... Φωτογραφίες από τη θηλυκιά αύριο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μονομαχοι δεν ειναι περισοτερο "σαρκοβοροι" απο τα guppies. Παρ'ολο που τα τελευταια εχουν και λιγες αλγες στην διατροφη τους (στο φυσικο τους περιβαλλον), τρεφονται κυριως με λαρβες εντομων (εξ'ου και η χρησιμοποιηση τους μαζι με τα gambusia σαν κουνουποψαρα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές photos από τους γονείς...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές ακόμα photos της μαμάς (ίσως φαίνεται καλύτερα, γιατι στις άλλες είχε κάτι κομμένα πτερύγια...). Είναι η πιο ανοιχτόχρωμη από αυτές που φαίνονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι αυτον τον μονομαχο στο τελος θα τον ματιασω
![]() ναι,η θηλυκια απ'ο,τι φαινεται ειναι combtail ![]() θα'χει ενδιαφερον να δουμε τι θα βγει(ηδη εμενα στην F2 εχουν παρουσιαστει καποια marbles) πως πανε τωρα τα μωρα??η συνυπαρξη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμ, πρέπει να είναι μεγάλος, πάνω από 1,5 χρόνο (ήταν ήδη αρκετά μεγαλόσωμος όταν τον πήρα)...! Δεν είναι όπως ήταν πιο παλιά, μάλον έχει αρχίσει να γερνάει... Πάντως έχει γίνει αρκετές φορές πατέρας (και ελπίζω να γίνει ακόμα μία, όταν θα μεγαλώσουν τα μικρά από αυτή τη γέννα...)
![]() Μέχρι στιγμής όλα πανε καλά. Τα μονομαχάκια είναι πλέον αρκετά μεγαλύτερα από τα zebraκια και τρώνε αρτέμια σαν τρελά. Στα zebraκια υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία σε μέγεθος, αλλά φαίνονται να μεγαλώνουν κανονικά. Μετά το τέλος της εκτροφής, θα υπάρχουν όπως καταλαβαίνεις και μονομαχάκια και zebras για δώσιμο... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |