|
|
||||
|
||||
![]()
Δες το aquanova ncf2000...στα ιδια λιτρα το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα εσωτερικο sump , να γλυτωσεις και λεφτα.. χωρος υπαρχει στο ενυδρειο εξαλλου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπατζετ?
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη κι εγώ σε DIY θα πάω, μιας που είδα πως παίζουν στα 150+ ευρά.
Σαν κατασκευή μου φαίνεται πολύ απλή για τα δεδομένα μου, οπότε σκέφτομαι να στραφώ στην αγορά ενός σωλήνα, καπάκια, μούφες και να το φτιάξω. Γνωρίζεται τι διάμετρο και τι ύψος πρέπει να έχει ή έστω πόσα λίτρα χωρητικότητα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Εξωτερικό, θα το βάλω κάτω από το ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρά πας για σαμπ. Το κάνεις εύκολα και φθηνα με τζάμια.
Χρειάζεσαι όμως τρύπες στο ενυδρείο για τη υπερχείλιση, αλλιώς πας για τη λεγόμενη "υπερχείλιση του φτωχού" που οι απόψεις διίστανται
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά νέου φίλτρου, μόλις χάλασε το παλιό. | Valous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 09-02-15 22:54 |
500L Fancy Goldfish | delta66 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 109 | 25-05-14 03:20 |
Νέος με απορία για αγορά φίλτρου | Bisba | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 11-02-13 23:34 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |