|
|
||||
|
||||
![]()
τακη αυτη που εχω τωρα τετοια ειναι.600λ/ωρα
το θεμα εινσαι πως ειναι δυνατη κ μπορει να τραβηξει ψαρι κ σκεφτομαι πως ισως κανει κ πολυ θορυβο για τα ψαρια. ενταξει το ψαρι δεν θα το τραβηξει μεσα αλλα τα πτερυγια αν ειναι μεγαλα μπορει α τα τραβηξει κ να τραυματισει ψαρι.εχει τυχει να συμβει δηλαδη. ενταξει μετα την καλυψα με διχτυ κ λυθηκε το θεμα αλλα ειναι κ ο θορυβος. καταρακτη δεν μπορω να κανω γιατι υοαρχουν ηδη ανοιγματα πανω στη λιμνη για επιστροφες κ εκτος αυτου η μεγαλη ροη θα ενοχλει. γιαυτο ψαχνω για καποιο τροπο πιο ησυχο να γυρναω το νερο... τα λινκ που εβαλες τα κοιταξα χθες το βραδι. το θεμα ειναι πως τη νυχτα θα κοβεται η ροη(αν κ αυτο δεν ειναι πολυ κακο)αλλα πρεπει να δω κ τι μανομετρικο εχει αυτη η αντλια. αν ειναι λιγοτερο απο μισο μετρπ δε νομιζω νσα κανει δουλεια. ισως κιολας,δεν ξερω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το φωτοβολταικό όντως το βράδυ είναι ένα θέμα, αλλά και απλή αντλία να βάλεις σιγα τη κατανάλωση που έχουν 4-5 watt
|
||||
|
||||
![]()
To Πάσχα παρήγγειλα ένα τέτοιο συντριβανάκι (το στρογγυλό που επιπλέει) για μια λιμνούλα που έχουμε στη Λευκάδα, κυρίως για το χαβαλέ. Όντως δουλεύει, αλλά θέλει λιακάδα και δυνατό ήλιο. Ξεκινάει να δουλεύει συνεχόμενα γύρω στις 9 το πρωί και σταματάει κατά τις 17:00. Για τη δική σου θα έπαιρνα αυτό με το ξεχωριστό πάνελ (που φαίνεται και πιο μεγάλο) ή κανονική ρεύματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
update για τα φυτα
![]() για ψαρια,φατε ματια προς το παρον ![]() η καλαμια εκει δεξια πηγαινει ....ντας.απτη μερα που ειπα αν θα περασει τον τοιχο εχει σκιστει να ψηλωνει.το ιδιο και αριστερα στο αυλακι, εχω κιεκει και παιρνουν μποι συνεχεια.σε κανα μηνα θα εχουν φτασει στην ταρατσα ![]() η λευκοκεφαλα στο αυλακι επισης εχει τρελλαθει να πεταει. τα βουρλα τα σπανε εχουν γινει θηρια.μακραν το πιο ομορφο φυτο στη λιμνη,μεγαλη επιτυχια. εχει πιασει και το ρυζι που ειχα ριξει πανω στη λαβα,οταν μεγαλωσουν λιγο ακομα θα βαλω φωτο και απαυτο. αμα βρουμε και ψαρια θαναι πολυ ωραια ![]() οχι τιποταλλο δηλαδη,αλλα θα μας φανε και τα κουνουπια... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη! Μπράβο!
Τα κουνούπια ήρθανε ή ακόμα; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουνουπια οχι ακομα ευτυχως,αλλα αμα συνεχισει η ζεστη θα αρχισει η αποβαση σε καμια βδομαδα νομιζω.ελπιζω μεχρι τοτε να εχω βαλει ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο, περιμένουμε και φωτογραφίες απο τα ψαρια οταν μπουν !!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
No comments ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες απο κοντα.στη δευτερη φαινεται και μια φυτρα ρυζιου που εχει βγει,αριστερα πριν τη λευκοκεφαλα.
τα σαρκοφαγα τα εχω βαλει με τα γλαστρακια τους,μεσα στο καναλακι της επιστροφης ωστε να μενουν υγρα. @tsoui ξερεις ποια θελουν ηλιο κ ποια οχι; για να δω αν χρειαζεται να τα μετακινησω σε πιο σκιερα σημεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο παει ομορφαινει!!
Όλα αυτά που εχεις παρει θελουν πολύ ηλιο δεν εχεις θεμα ,αλλαξε όμως οπωσδήποτε τα γλάστρακια με μεγαλύτερα,η saracenia όταν εγκλιματιστεί πεταει με γρηγορους ρυθμους καινούργιες φυτρες και εχει πολύ μεγαλο ρίζωμα το ιδιο ισχυει και για τη drosera με την διαφορα ότι θα την εχεις μακρια από οποιοδήποτε φυτο υπαρχει περιπτωση να κολλήσει μελίγκρα, αν σου κατσει την πατησες. Υγ Πριν αλλαξεις γλαστρακια ασε το χωμα να στεγνωσει λιγο για να μην διαλυθει όταν τα βγαλεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |