|
|
||||
|
||||
![]()
kosta τα δυο εσωτερικα χωρισματα του sump θα κολληθουν στον πατο καθετα οπως το εχω κανει ετσι δεν είναι?εαν στο δεξι δωσω μικρη αριστερη κληση δεν θα είναι πιο χαμηλα από το αντιστοιχο αριστερο Η'δεν παιζει ρολο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα κολληθουν καθετα στον πατο , αν ειναι εναμιση εκατοστο το δεξι λογο λιγης κλισης δεν σου δημιουργει προβλημα και καθετα να τα βαλλεις οπως τα εχεις σχεδιασει δεν υπαρχει προβλημα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!kosta για δες το σχεδιο να μου πεις,υπολογισα συμφωνα και με τα λεγομενα σου.Συνημμένο Αρχείο 71730
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ετσι ελεγα , ειναι πιστευω πρακτικο , η σταθμη του νερου θα ειναι στο υψος των καθετων κατω τζαμιων και στο τελευταιο διαμερισμα της αντλιας επιστροφης λιγο χαμηλοτερα ωστε το νερο να εχει σε ολο το σαμπ επιφανειακη κινηση και να μην σχηματιζει φιλμ . Εσενα πως σου φαινεται ; για σκιμμερ θα πας στο ντελτεκ τελικα ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
kosta καλημερα!εχεις δικιο για την κλιση στο τζαμι ετσι θα το κανω.το σκιμμερ παρ/λα το Deltec SC 1456 internal skimmer 24 V οκ δεν ειναι?θα ερθει μεσα στην εβδομαδα πιστευω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι ενταξει σαν μεγεθος , καλη επιλογη για τα λιτρα σου , την υπερχειλιση πως θες να την κανουμε;
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!kosta για υπερ/ση ότι εχω δει γυρω γυρω στο φορουμ δεν γνωριζω τιποτα,απλα επειδη είμαι νεος στα αλατια ξεκινησα από το sump και σιγα σιγα να φτασω στο ενυδρειο.τι μου προτείνεις?και πια τα υπερ και κατά της κάθε περιπτώσεις?μετα την παραλαβη σκιμερ και το κολλημα τζαμιων στο sump πιο είναι το επομενω βημα που πρεπει να ακολουθησω?αγορα αντιλια επ. τι μου προτείνεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |