|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εμένα το βγάζει. Προσπάθησε να το ξαναδημοσιεύσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταιο τζαμακι ψιλοαχρηστο μου κανει και το προτελευταιο μπορεις να του δωσεις λιγο κλιση να μην πιτσιλιζει το νερο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!κωστα ευχαριστω ξανα ξανα και ξανα όπως και όλα τα παιδια για τις συμβουλες σας.αυριο θα παρ/λω το σκιμερ.κωστα το σκιμερ θα το βαλω από αριστερα οπως το βλέπεις το sump,τα αριστερα χωρισματα θα τα κολλησω αφου ερθει το σκιμερ για να εκμεταλλευτω οσο περισσοτερο χωρο μπορω για το μεσαιο διαμερισμα,μεταξυ των δυο αριστερων χωρισμάτων εχω αφησει 8cm αποσταση και 5cm στο υψος του πρωτου χωρισματος από τον πατο.1ον τα αριστερα χωρισματα τα εχω σχεδιασει σωστα?2ον δεν καταλαβα τι μου ειπες για τα δεξια χωρισματα(εκει υπολογιζω να βαλω την αντλια επ.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεξια εχεις σχεδιασει να βαλλεις 2 χωρισματα , πιστευω πως το ενα που ξεκιναει απο κατω ειναι αρκετο , θα γλυτωσεις λιγο χωρο ακομα και καλυτερα να το βαλλεις με λιγη κλιση προς τα αριστερα οποτε το νερο θα γλυστραει πιο ομαλα και δεν θα ακουγεται και δεν θα πεταει σταγονες
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
kosta τα δυο εσωτερικα χωρισματα του sump θα κολληθουν στον πατο καθετα οπως το εχω κανει ετσι δεν είναι?εαν στο δεξι δωσω μικρη αριστερη κληση δεν θα είναι πιο χαμηλα από το αντιστοιχο αριστερο Η'δεν παιζει ρολο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα κολληθουν καθετα στον πατο , αν ειναι εναμιση εκατοστο το δεξι λογο λιγης κλισης δεν σου δημιουργει προβλημα και καθετα να τα βαλλεις οπως τα εχεις σχεδιασει δεν υπαρχει προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!kosta για δες το σχεδιο να μου πεις,υπολογισα συμφωνα και με τα λεγομενα σου.Συνημμένο Αρχείο 71730
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη μου ετσι οπως το εχεις στο σχεδιο θα εισαι μια χαρα , λειτουργικο ειναι σιγουρα. Δεν θα εχεις θεματα , αντλια επιστροφης jebao σου εβαλλα το λινκ πιο πισω , τωρα πρεπει να αποφασισεις τι ειδους υπερχιλιση θες να κανεις και σε πιο σημειο του ενυδρειου αναλογα και πως σκεφτεσαι να τοποθετησεις το ενυδρειο στον χωρο σου
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο θα τοποθετηθεί σε γωνια στο καθιστικο του σαλονιού και θα είναι εντοιχιζομενο σε τοιχο από γυψοσανιδα(τροποποιείται ηδη ο χορος εκει)από εκει και περα τι πρωτεινεις για υπερ/ση κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτήν την περίπτωση καλά θα ήταν να φτιαχτεί ένας πύργος με μάυρο τζάμι στην γωνία κολλητα στην γωνία του τοίχου και να ανοιχτουν τρύπες στον πάτο του ενυδρείου τι λες;
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!kosta φοβάμαι για τρυπα στο πατο υπαρχει κανενας άλλος τροπος στειλε μου σε παρακαλω εναλακτικες.περιμενω το σκιμερ να ερθει,σημερα θα παρ/λω την αντλια επ. αυτή που μου ειπες από αυτό το σαιντ και θελω να παρ/λω μαζι και τους κυκλ/τες αλλα δεν τους εχει διαθεσιμους.τι κανω?υπαρχει καποιο άλλο σαιντ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο το καπάκι είναι αυτό με τις 4 τ5 λάμπες ;;
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!ναι κωστα,γιατι εχει θεμα. . . .
------------------------- κωστα μια χαζοαπορια εχω!αναμεσα σε ενυδρειο και βαση ενυδρειου να βαλω mdf θαλασσης η κανενα αλλο υλικο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 31-05-15 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν τρέχει κάτι απλά υπάρχει η επιλογή να προσθέσεις ακόμα 3-4 λάμπες και να κάνεις την δουλεία σου για να κρατήσεις το καπάκι , αλλιώς μπορούμε να πάμε σε ιδιοκατασκευή λεντ ...μάζί δεν τα αγόρασες βάση και ενυδρείο ;; λογικά θα έχει κάποιο υπόστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
όχι,τον "εψησα" τον καταστηματαρχη και μου το πουλησε μονο του.δεν μου αρεσε η βαση ηταν χαλια και δεν θα χωρουσε το sump ετσι εφτιαξα DIY σιδερ/σκευη την οποια εχω ετοιμη και θα την "χωσω"στην γωνια του σαλονιού και θα την ντυσω με γυψοσανιδα αφήνοντας μπροστα δυο η τρεις θυρες αναλογα δεν εχω σκεφτει ακομα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |