|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τιμουλα εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
350ευρω μαζι με μεταφορικα!το σχεδιο τοu sump πως το ειδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
το σχέδιο του σαμπ δεν μου το εμφανίζει εμένα δεν ξέρω γιατί
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εμένα το βγάζει. Προσπάθησε να το ξαναδημοσιεύσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταιο τζαμακι ψιλοαχρηστο μου κανει και το προτελευταιο μπορεις να του δωσεις λιγο κλιση να μην πιτσιλιζει το νερο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!κωστα ευχαριστω ξανα ξανα και ξανα όπως και όλα τα παιδια για τις συμβουλες σας.αυριο θα παρ/λω το σκιμερ.κωστα το σκιμερ θα το βαλω από αριστερα οπως το βλέπεις το sump,τα αριστερα χωρισματα θα τα κολλησω αφου ερθει το σκιμερ για να εκμεταλλευτω οσο περισσοτερο χωρο μπορω για το μεσαιο διαμερισμα,μεταξυ των δυο αριστερων χωρισμάτων εχω αφησει 8cm αποσταση και 5cm στο υψος του πρωτου χωρισματος από τον πατο.1ον τα αριστερα χωρισματα τα εχω σχεδιασει σωστα?2ον δεν καταλαβα τι μου ειπες για τα δεξια χωρισματα(εκει υπολογιζω να βαλω την αντλια επ.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεξια εχεις σχεδιασει να βαλλεις 2 χωρισματα , πιστευω πως το ενα που ξεκιναει απο κατω ειναι αρκετο , θα γλυτωσεις λιγο χωρο ακομα και καλυτερα να το βαλλεις με λιγη κλιση προς τα αριστερα οποτε το νερο θα γλυστραει πιο ομαλα και δεν θα ακουγεται και δεν θα πεταει σταγονες
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη μου ετσι οπως το εχεις στο σχεδιο θα εισαι μια χαρα , λειτουργικο ειναι σιγουρα. Δεν θα εχεις θεματα , αντλια επιστροφης jebao σου εβαλλα το λινκ πιο πισω , τωρα πρεπει να αποφασισεις τι ειδους υπερχιλιση θες να κανεις και σε πιο σημειο του ενυδρειου αναλογα και πως σκεφτεσαι να τοποθετησεις το ενυδρειο στον χωρο σου
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο το καπάκι είναι αυτό με τις 4 τ5 λάμπες ;;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |