|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε κοιτά τον άγχος!
Δε το πιστεύεις οτι θα έρθουν ε;χαχα
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο δεν ξερω,δεν εχω ξανακανει παραγγελια απτο καταστημα οποτε δεν εχω γνωμη.
εχω απογοητευτει και λιγο με την ολη κατασταση των παραγγελιων γενικα και εκτος αυτου ειναι και οι δυσκολιες του ταξιδιου κλπ. παντως αν δεν ερθουνε θα μπει ενας splendens halfmoon απο συμφορουμιτη που χρειαζεται φιλοξενια και εχω μιλησει και θα δουμε παρακατω. θα μπει ειτε στη λιμνη ειτε στο ενυδρειο,και οτι μεινει χωρις ψαρια θα δω τι θα βαλω. |
|
||||
|
||||
![]()
σε καποιο θεμα στα λινκ που εβαλε ο sarpijk ειδα καποια στιγμη ενα ενυδρειο οπου ο τυπος εβαλε αμμο μεσα σε διχτυ για να σηκωσει το βυθο ψηλα.
θελω μερικες ιδεες... καταρχην που θα βρω διχτυ ψιλο.αν και αυτο μπορω να το κανω και με Dow οπως την προηγουμενη φορα. τωρα σκεφτομαι πως θα γινει το στησιμο ωστε να μπορεσω να βαλω και το ρυζι. αρχικα ελεγα να βαλω πετρες απτη μια μερια να βγαινουν απτο νερο,να μπει η σολειρολια εκει πανω και σε καποιο σημειο πανω τους να πεφτει κ το νερο απτο κρεμαστο φιλτρο. απτην αλλη μερια ελεγα να το κανω πιο βαλτωδες, ισως και με χωμα που θα φτανει περιπου 5εκατοστα απτην επιφανεια ωστε να φυτευτει το ρυζι πανω του. το θεμα ειναι πως θα το χωρισω ετσι. εχω λεπτη αμμο μαυρη απο ποταμι που την εχω καθαρισει.μηπως να την ανακατευα με τυρφη και απλα να παιξω με το υψος; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να φτιαξεις μια"περίφραξη " με τις πέτρες (οι οποίες θα βγαίνουν και εκτός νερου).
στον περιφραγμένο χώρο, στρώσε τούλι η με σιτα για εντομα κι εκεί μέσα μπορείς να κάνεις οτι θέλεις. Η ανακατεμενη τύρφη με την άμμο είναι καλη ιδέα για το ρύζι; Ο Στέφανος sarpijk έχει μια καλή ιδέα για χρηση φυτοχωματος σε ενυδρείο (Όχι,δεν είμαι ρουφ ![]() Υπ'οψην οτι αν πιάσει η σολειρολια θα σου πνίξει το ρύζι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ναι σαυτο το υπομνημα αναφερομαι.
τη σολειρολια δεν θα τη βαλω μαζι με το ρυζι. γιαυτο θελω να το χωρισω γιατι σιγουρα θα το πνιξει αν κρατησει. αλλα μπορει και να χαλασει σε τοσο νερο που θελει το ρυζι. το θεμα ειναι πως ψαρια δεν εχω ακομα,ουτε ξερω τι θα μπει αν δεν βρω,οποτε δεν εχω καθαρη εικονα του τι θα κανω τελικα. μαλον ειναι νωρις ακομα να το σκεφτω,πρεπει να δω τι θα γινει με τα ψαρια πρωτα. απλα καθαρισα την αμμο σημερα και εβγαλα τι υλικα εχω εδω που μπορω να χρησιμοποιησω και γιαυτο εκανα το ποστ. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδες επειδη μαλλων βρηκα τροπο να φερω wild smaragdina betta αλλα τα κομματια ειναι 18 χωρις να γνωριζω ακομα το φυλο τους ,υπαρχει ενδιαφερων ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δίχτυ από πατάτες και κρεμύδια μαζί με τούλι
![]() ή ακόμα διχτι απο ανθοπωλείο η ακόμα γεωύφασμα και νομίζω πως αν μέσα στο δύχτι βάλεις πετρούλες ή διογκωμένη άργιλο ή ελαφρόπετρα αντι για άμμο θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να αναπτυχθεί αναερόβια βιολογία
|
||||
|
||||
![]()
στελιο απο μενα ναι!
2 αρσενικα και 3-4 θηλυκα. υπολογισε με στανταρ.εχω λαβει μερος σε προπαραγγελια αλλα δεν ξερω τι θα γινει τελικα,περιμενω.αρχες ιουνιου τωρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να χρησιμοποιησεις και γυναικειο καλτσον.
|
||||
|
||||
![]()
update.ψαρια τελικα δεν βρηκαμε,τα λεφτα τις προκαταβολης(20ευρω) πηγαν περιπατο,ενημερωση δεν ειχα καμια,και τελικα το ενυδρειο εμεινε αδειο.
τωρα εχω αρχισει να ψηνομαι να στησω παλι,οποτε ακουω καμια ιδεα για ψαρια,η αν εχει δει κανεις τιποτα μονομαχους πουθενα αξιολογους,πεστε μου να παω να δω... εχω αρχισει κ σκεφτομαι κ για ζευγαρι ραμ η κοπαδι(σκετο) οτοκυκλους,η κορυντορας κλπ. ενα ειδος μονο. για τα κορυντορας προβληματιζομαι λιγο λογω χαμηλου υψους της γυαλας οποτε δεν ξερω. αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ας την πει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |