|
|
||||
|
||||
![]()
παναγιωτη γεια ο νικος είμαι.βρηκα σε αγγλικο σαιτ αυτό Deltec Skimmer SC 1351 Intern (24V DC) 269ευρ πως το βλέπεις?καιναι και λεπτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βάλε ένα λινκ να το δω. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συγκρινα την αποδοση του συγκεκριμενου κινεζου με αυτο τουλαχιστον http://www.sewatec.de/protein-skimme...500-1000l.html , τα λεφτα ειναι η αντλια που φοραει ο κινεζος και τα ντελτεκ ειναι πολυ καλα αλλα θα σε καλυψει ; δες και τα νυος ειναι πολυ καλα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!παναγιωτη μην γελασεις αλλα δεν ξερω να στελνω λινκ εάν θες πες μου πως και θα στειλω.κωστα ευχαριστω για το ενδιαφερον το θεμα μου είναι καλο και στενo ώστε να μην χασω πολύ χωρο στο μεσαιο διαμερισμα του sump πιστευεις ότι το Deltec Skimmer SC 1351 Intern (24V DC) δεν είναι καλο?και το εχω βρει 269ευρω
------------------------- κωστα ωραια τα nyos αλλα όπως παντα τα ωραια είναι και ακριβα και απόμακρυνομαι πολύ από το αρχικο μπατζετ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-05-15 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
30 ποντοι το πρωτο και απο 25 τα αλλα δυο διαμερισματα ρε συ κομπλε ειναι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα θελω εάν μπορεις να δεις αυτό το σκιμερ και να μου πεις εάν κανει για να το παρ/λω Deltec Skimmer SC 1351 Intern (24V DC)το εχω βρει 269ευρω.εχει τις καταλληλες διαστασεις.το 24v dc τι είναι?γιατι εχεις και την επιλογή 12v
|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα πήγαινε στο αμέσως επόμενο μοντέλο http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...TnRbblBe18whGQ θα είσαι άνετος και έχει ίδιες διαστάσεις , τα 24βολτ αναφέρονται στην αντλία που φοράει , μέχρι πρότινος τα περισσότερα σκίμμερ είχαν αντλίες που δούλευαν στα 220 βολτ πιο ενεργοβόρες και φασαριόζες
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως χρησιμοποιειται το deltec ως κρεμαστό στο κυρίως ενυδρειο.Από τη στιγμή που θα μπεις στον κοπο να φτιαξεις sump το deltec το ξεχνάς.Πάρε ενα σκιμερ από αυτα που σου πρότειναν τα παιδια να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και πιό φτηνά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |