|
|
|||
|
|||
![]()
Οχτώ.
Και για να σε προφτάσω ταϊζονται με πλούσιες τροφές όπως blood worms, artemia και atison's Betta food της ocean nutrition. Είναι παχιά-παχιά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μας τους δείξεις; ![]() ![]() Αφού ξέρεις, είμαστε αρρωστακια!
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε,
υπαρχουν τοσοι μονομαχοι και δεν το ξεραμε ![]() που ειναι ολα αυτα τα ψαρια? για το ματιασμα δεν κανετε παρουσιασεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει οτιδήποτε που ζει με Ramshorn? Εχω ένα μικρό ενυδρείο και σκέφτομαι να προσθέσω κάτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες οτιδηποτε τι εννοεις?
ολα μπορουν να ζησουν με ραμσχορν σαλιγκαρια. και οι μονομαχοι ζουν ανετα. η "μαρτυρια" εδω στο θεμα δεν επαληθευτηκε ποτε,οποτε δεν ξερουμε καν αν συνεβαινε. ενυδρειο με ραμσχορν θα κανεις? δεν ειναι τα ραμσχορν το θεμα,αλλα ποσο μικρο ειναι το ενυδρειο που εχεις. |
|
|||
|
|||
![]()
οτιδήποτε ενοώ μ από καραβίδα ως μονομάχο.
Δεν ξέρω λέω τι μπορεί να ζήσει καθώς δεν ξέρω. Το ενυδρείο, ένα 15λτ έχω εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχος μπορει να ζησει με σαλιγκαρια.
καραβιδα δεν μπορω να σου πω αν μπορει να συμβιωσει με σαλιγκαρια γιατι δεν ξερω.η μαλον,δεν ξερω αν θα μεινουν ζωντανα τα σαλιγκαρια. ξερω ομως πως και ο μονομαχος και η καραβιδα δεν μπορουν να ζησουν σε 15 λιτρα ![]() και τα δυο θα πεθανουν αργα η γρηγορα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακίνητα Ramshorn | stratri1 | Σαλιγκάρια | 8 | 19-04-12 13:50 |