|
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαριά σου δείχνουν να πεθαίνουν από σοκ ,σκέψου τι είναι αυτό ,νιτρικά ,ph.
Τα τεστ σου μετράνε καλά ; ¶λλαξε το αλάτι. Ψέκασε κανένας τίποτα (άρωμα, εντομοκτόνο),ταΐζει κάποιος άλλος τα ψαριά ; Ψαχτώ λίγο πριν βάλεις αλλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Tα τεστ μου ειναι ολα μια χαρα..... Μετραω με τετρα υγρο για νιτρικα και ph controller το ph. Στην συναντηση του Σαββατου τα παιδια μου ειπαν οτι μπορει να ειναι παρασιτα και να χρησιμοποιησω gyrotox το οποιο ηδη κανω..... Εχω ανεβασει αναλογια αλατιου στα 5 γρ/λιτρο και μεχρι στιγμης το παφερ ειναι ενταξει..... Το θεμα ειναι οτι εχασα ενα μονοδακτυλο το οποιο το βρηκα να χαροπαλευει χωρις το ενα του ματι...... Δυο πραγματα φοβαμαι... Ή οτι του την επεσε το παφερ και το χτυπησε και αν και τραβηγμενο να μην αντεξε την υψηλη αλατοτητα και να χασε το ματι του απο αυτο.... Το βλεπετε πιθανο;;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | ¶λλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |