|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω αν ηταν να γινει κατι θα ειχε φανει..η γρηγορη αντιδραση σου σε γλυτωσε...Εδω φαινεται και ποσο σημαντικο ειναι να αναφερουμε και τις 'πατατες' που συμβαινουν γιατι κανουμε και τους αλλους πιο υποψιασμενους..
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω Τακη ευτυχως το γλυτωσες.πρεπει να εχουμε το νου μας γιατι κι εγω πολλες φορες εχω βαλει κουτακι τροφης μεσα στο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα κουτάκια όντως θέλουν προσοχή
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Τακη ευτυχως!Να προστεθει και αυτο στην λιστα του γιαννακη για το τι μπορει να πεσει στο ενυδρειο παρακαλω!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες το ψέματα, τελικά τίποτα δεν είναι απίθανο, γιατί αν ρωτήσεις τι θα γίνει αν πέσει στο ενυδρείο κατσαριδοκτόνο, εντομοκτόνο , ή κάποιο καθαριστικό ή και ακόμα αντιπαρασιτικό σκύλων θα σου πουν πως αυτό είναι απίθανο, να όμως που κάτι τέτοιο έγινε αλλά όχι άμεσα αλλά έμμεσα, άρα όλα είναι πιθανά
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο τι επαθες
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά την έβγαλα πολύ καθαρή, νεκρές γαρίδες ή ψάρια δεν υπάρχουν ή δεν βλέπω, πολλές γαρίδες σουλατσάρουν κανονικά, μέτρησα 6-7 αμανο (έχω 10-12), ψάρια δεν μετριούνται, τώρα αν υπάρχει κανένα ψόφιο μέσα στα φυτά ίσως να έχει γίνει τροφή από τις γαρίδες ή τα helena.
Το νερό σε λίγο θα είναι έτοιμο για άλλη μία αλλαγή και πάω να φτιάξω καφέ και να κάνω μετρήσεις
|
||||
|
||||
![]()
ωραια Τακη! χαιρομαι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τ μπορεί να πάθεις στα καλά καθούμενα!
Ευτυχώς που δεν έγινε ζημιά η τουλάχιστον μεγάλη ζημιά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η απόλυτη καταστροφή | nikos2004 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-09-12 15:19 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
SoS!Καταστροφή. | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-08 08:33 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |