|
|
|||
|
|||
![]()
Το αλατι καλυτερα να μην μπαινει σιγα σιγα αλλά ολη η δοση κατευθειαν, σε περιπτωση που θελουμε να σκοτωσει παρασιτα - οσο πιο αποτομη η οσμωτικη αλλαγη τοσο καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα ελεγα να πηγαινε κανενας απο εκει να το δει το ψαρι και να πει την γνωμη του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώσε περισσότερο σημασία στο ψάρι και λιγότερο στα φυτά. Προσωπικά δεν μπορώ να δω το ψάρι απο κοντά όμως αν μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον fonamstel να δει το ψάρι απο κοντά ακομα καλύτερα. fonamstel ακούς? Υγ. Η δοσολογία ειναι υποτονική και είναι 2,5 γραμμάρια/lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 08-11-05 στις 02:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε Κλαζ, προσπαθησε να γραφεις με πιο ακριβεια το τι πας να κανεις.
Αλλο 120 λιτρα αλλο 180 και αλλο τα 2,5 γρ/λιτρο που σου ειπε ο lasal.. Και αν δεν θες να ακουσεις ουτε εμενα ουτε τον τολη τοτε παρε στο κινητο τον Lasal. (Εμεις ξερουμε τι θα σου πει και δεν παρεξηγουμαστε... ![]() ![]() Το να γραφεις διαφορα και να μην κανεις τιποτε οταν οι δισκοι σου εχουν προβλημα δεν βοηθαει. Και παρεμπιπτωντως, η βιολογια δεν θα παθει απολυτως τιποτε, οσο για τα φυτα, θα το αντεξουν για 10 μερες... το λεει και ο lasal.. trust me. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτήρη.... το είπε και ο eddie murphy
![]() (Κώστα ![]() Τα λίτρα ειναι 180 Η συσκευασία εχει 454 gr αλάτι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ο pritanis, από κεκτημένη ταχύτητα φαντάζομαι, είπε 120lt κι όχι ο klaz. Εκτός αν έχει αναφερθεί κι αλλού και μου διέφυγε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που δεν θα ήθελα είναι να το παίξω μετά Χριστό προφήτης... αλλά η βιασύνη φέρνει τέτοιου είδους αποτελέσματα. Όταν γράφαμε κάποια πράγματα, ήταν γιατί και οι ίδιοι την είχαμε πάθει στο παρελθόν και όχι γιατί είμαστε παντογνώστες ή εξυπνάκηδες...
Το ψάρι δεν μου φαίνεται καλά. Δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε προσαρμογή δικαιολογεί την συμπεριφορά του. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις επειγόντως είναι να ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΥ και με βάση αυτή την ιεράρχηση να προχωρήσεις σε διορθωτικές ενέργειες. Αν ήμουν στην θέση σου και αν είχα και άλλα ψάρια (φαινομενικά υγιή) στο ενυδρείο και εφόσον με μία απλή άνοδο της θερμοκρασίας και υπομονή (η μαγική λέξη) μερικών ημερών δεν έβλεπα βελτίωση και εφόσον δεν έχω καραντίνα ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΤΟ ΨΑΡΙ. Το ξέρω ότι θα σου κοστίσει ψυχολογικά και χρηματικά αλλά... Στο κάτω κάτω σκέψου ότι μοιάζει με την πεθερά σου!!! Εσύ βέβαια κάνεις ότι θες. Περαστικά Θεόφιλος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χανω puffers ανεξηγητα | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 17 | 08-11-05 10:08 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ | hejo | Malawi | 7 | 02-04-04 20:33 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |