|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Breeder είσαι ρε φίλε. Να σου ζήσουν!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καιρο ειχα να ανανεωσω το θεμα...
δυστυχως ειχα μετακομιση σε αλλη πολη και πολλα πηγαινε-ελα.. απο τα ψαρακια απεμειναν 3 , το ενα το μεγαλωνει ενας φιλος και τα 2 εμειναν εδω.. ανεβαζω κι ενα βιντεακι να δειτε , το ενα εχει παρει και χρωματα (calico), σημερα το ειδα μετα απο ενα μηνα και επαθα πλακα..... ειναι κουκλι!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη, να τα χαίρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια Γιαννη!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιαννη. Παντα τετοια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!
και στα δικα σας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου , να΄σαι καλα!
δεν εχω αποφασισει ακομα.. αν ειναι να δωθει , θα σε ενημερωσω.. ![]() τεινω στο να το κρατησω ομως επειδη ειναι το 1ο μου fancy (απο γεννα) |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη διατροφή των μικρών...
Με αφορμή ότι δε θέλεις είπες να μπλέξεις με Αρτέμια παρειγγηλες baby brine shrimp. Μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και να μπορούν να τρώνε κάποια τροφή του εμπορίου ίσως φυλακές τι πρέπει να τρώνε τα μικρά? Γιατί στη φύση δε νομίζω να τρώνε brine shrimp!!! . Μπορεί κάποιος να πει λίγα λόγια για αυτή τη διαδικασια?
|
||||
|
||||
![]()
στην φυση θα τρωγανε ινφουσορια , αλγες ,μικροοργανισμους κλπ... οτι τρωνε στις λιμνες οι γοννοι , που δεν ταιζονται απο μας.
στο ενυδρειο τωρα , μεχρι να μεγαλωσουν ωστε να δεχονται τροφες εμποριου, μπορει να ταιζονται με αρτεμια (ζωντανη-κατεψυγμενη) , ινφουσορια , microworms... προσωπικα, τα 2 μικρα ,μετα απο ενα διαστημα,τα μετεφερα σε ενυδρειο που εχει ramshorns (χωρις ψαρια) με φουλ ινφουσορια και τα αφησα εκει.. ετρωγαν ολημερης , κι εφτασαν σε μεγεθος που μπορω να ριχνω τροφη εμποριου κι οχι μονο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους τα καταφεραν αυτη την φορα (Γεννα σκαλαρια) | tepe | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 13-03-15 22:24 |
2 fancy | gianni zym | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 63 | 17-07-14 23:47 |
Νεα φορα και εγγραφη... | Takis | Greek Aquarist's Boards | 33 | 21-10-07 01:10 |