|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πολυτριχι πηρε τη θεση του στο ενυδρειο μου. Αφιερωμενες στο Γιωργο.
![]() ![]() Το κλαδι που βγαινει εξω ειναι απο πλατανο και το ενωσα με ενα δεματικο στη ριζα που ειναι στο ενυδρειο. Τη φτερη την ξεπλυνα καλα απο τα χωματα και την εδεσα με πετονια χαλαρα πανω στο κλαδι. Απο κατω απο τη ριζα της εβαλα λιγo σφαγνο (sphagnum moss) για να κραταει υγρασια. Φαινεται ταλαιπωρημενη στις φωτογραφιες για να δουμε πως θα εξελιχθει στη νεα της θεση.
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Στεφανε!
φυσαει το ενυδρειακι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιαννη! Ακομα εχει δρομο γατι εβαλα νεα φυτα και ακομα δεν εχουν μεγαλωσει. Χρωσταω ενα update.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου κι η ριζα ολα τα λεφτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε το φυτο εξω το εχεις για να αραζει ο παπαγαλος?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε πολύ ταίριαξε έτσι όπως το βλέπω!
Οι ρίζες του πατανε μονο στο σφαγνο η είναι και βυθισμένες στο νερό; Εγώ σου είπα πως το έβαλα αλλά νομιζω οτι ο δικός σου τρόπος είναι καλύτερος. Κάπου στο ποστ του Μιχάλη διάβασα οτι λατρεύει την υγρασία αλλά θέλει καλή αποστράγγιση πράγμα που δε συμβαίνει στη δικιά μου αφού είναι βυθισμένες. Ευχαριστώ για την αφιέρωση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια!
Θα δειξει πως θα παει το φυτακι ετσι οπως το εβαλα. Πειραματα κανουμε. Σφαγνο εχω εαν θες Γιωργο. Το φυτακι που εχω ειναι Marsilea. Χωρις co2 και λιπασματα παει αργα οντως. Τεο ο παπαγαλος εχει δικο του σταντ μακρυα απο το ενυδρειο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση RIO 300 κοινωνικο φυτεμενο!!! | georod7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 15-07-11 22:04 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
κοινωνικο φουλ φυτεμενο 3η παρουσιαση..... (2 μιση μηνες μετα) | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 27-11-10 01:01 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |