|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ μαζί σου για το άρθρο και τις λεπτομέρειές του ... απλά το ανέσυρα γιατί η πρώτη κουβέντα ήταν για ποιο λόγο συζητάμε για το αλάτι ... οπότε θεώρησα σωστό να το δει ο ενδιαφερόμενος εύκολα. Επίσης, συμφωνώ ότι ο καθένας πράττει σύμφωνα με την εμπειρία του αρκεί βέβαια να μην ανακαλύπτουμε δύο φορές τα ίδια πράγματα. Τέλος, το τελευταίο που χρειάζεται αυτό το ποστ είναι η συζήτηση περί πρώτου, πείρας κ.λ.π. Ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε και όχι να περιπλέξουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Klaz λυπάμαι αλλά το ότι έχει κλειστό το πλαϊνό του πτερύγιο δε σημαίνει ότι είναι χτυπημένο, αλλά και χτυπημένο να είναι το χρησιμοποιούν. Τι να πω, μας έχεις τρελάνει με τους δίσκους σου, όλη η γκαντεμιά λες και είναι συσσωρευμένη επάνω σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα επιτελους.. ποσες μερες ειναι που ειπες οτι εχεις ick, και εχωντας ick εβαλες νεο ψαρι? ΓΙΑΤΙ?????
Το ick θεραπευεται με υψηλη θερμοκρασια και αλατι. 3γρ/λιτρο, ΟΧΙ λιγοτερο.. Αν η θερμοκρασια ειναι πανω απο 31 η υψηλη θερμοκρασια θεραπευει απο μονη της το ick. Η χρηση και αποτελεσματικοτητα του αλατιου στο ick ειναι αποδεδειγμενη. |
|
|||
|
|||
![]()
Το αλατι καλυτερα να μην μπαινει σιγα σιγα αλλά ολη η δοση κατευθειαν, σε περιπτωση που θελουμε να σκοτωσει παρασιτα - οσο πιο αποτομη η οσμωτικη αλλαγη τοσο καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα ελεγα να πηγαινε κανενας απο εκει να το δει το ψαρι και να πει την γνωμη του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώσε περισσότερο σημασία στο ψάρι και λιγότερο στα φυτά. Προσωπικά δεν μπορώ να δω το ψάρι απο κοντά όμως αν μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον fonamstel να δει το ψάρι απο κοντά ακομα καλύτερα. fonamstel ακούς? Υγ. Η δοσολογία ειναι υποτονική και είναι 2,5 γραμμάρια/lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 08-11-05 στις 02:47 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χανω puffers ανεξηγητα | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 17 | 08-11-05 10:08 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ | hejo | Malawi | 7 | 02-04-04 20:33 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |