|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε δε με παρατατε??
![]() σαν τις παλιογριες κανετε, ο ενας ετσι ο αλλος κοκκορετσι ![]() ας καθοσαστε να σας βγαζω να μην σας κυνηγαω απο πισω αλλη φορα. μαριελ σε πληροφορω οτι στην φωτο που βλεπεις, σε φωναξα οτι στη βγαζω και οπως βλεπεις εσυ γυρισες, οχι εγω! αποδειξη οτι κοιτας μεσα στο φακο! αρα ειναι τραβηγμενη εν γνωση σου. ![]() αχαρ καννιβαλε, ποιος ειναι ο γερος δε μας ειπες? εσυ σερνοσουνα οχι εγω!! ![]() ![]() ![]() ![]() βλεπετε φλας και κανετε λες και χαλασε ο κοσμος!! αγαπητε πρυτανη (του ταβλιού ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλέπω να ξεκινάει πρωτάθλημα. Αν είναι έτσι να μας το πείτε. Νομίζω είναι ευκαιρία να συνδιάσουμε ένα σπορ μαζί με το χόμπι.
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 07-11-05 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημερα το ποδι μου ειναι σε ενα προς το μελιτζανι χρωμα και αγγαρεψα μια ψυχη να με παει στην δουλεια όπου το ποιο επιπονο καθηκον μου ηταν το ζυγησμα της αναγκης να σηκωθω για κατουρημα με το ποσοστο πόνου που αναλογουσε σε μια τέτοια ενέργεια... Αυτος είναι αλλωστε και ο λογος που δεν βρεθηκαμε να παμε στο μαγαζι που λέγαμε... Αλλα η μουρη φραπα!!! Ξουρισμενο μου εσυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αχαρ
Εκείνη η φωτογραφιούλα που μας τάξατε; ![]() ![]() ![]() Να συγκρινουμε και να ψηφίσουμε! Αν κανονίσουμε και τάβλι, θέλω και εγω!
|
||||
|
||||
![]()
νά τα μαααας !!!
![]() μικροι μεγαλοι στα καφενεια?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο, αλλά η εξυπνάδα...εκεί λιγοι υπερτερούν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το μικροι / μεγαλοι ειναι μεταφορικο !!
![]() ![]() ειναι λαικη ρησση η οποια εχει πιο πολυ βαθος απο οτι δειχνει!! φυσικα θελει και την απαιτουμενη προσοχη για να γινει αντιληπτή!! ![]() ![]() αλλα μην χαλαμε το τοπικ!! πισω στο μητινκ παλι!! πως σας φανηκε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Ahar, ξεχασα να σου πω περαστικα.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και για να μην ξεχνίωμαστε!
(εαν προσεξετε στο βαθος "δεξα" ειναι και μια ψυχη στην όποια ο φακος δεν μπορεσε να αντισταθει ) Και φυσικα και επι το έργον η εν λόγω ψυχη.... Καθως και αποδειξη γιατην χρήση 15 κιλων μοσχαρισιας μπριζόλας στα αφρατα μαγουλάκια του!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 08-11-05 στις 11:02 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΙΔΕΑ : Συναντηση στην Λευκάδα ;;;; | sot-zoe | Greek Aquarist's Boards | 4 | 23-08-05 09:09 |
αυριο πεμπτη expess συναντηση στην θεσσαλονικη... | nhreas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 26-09-04 08:14 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων και περιχωρων. (the Sequel!) | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 04-03-04 01:40 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |