|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσοψαροπαραγωγέ μου εσύ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Επειδή συνεχώς βλέπω αναφορά σε "Sub" και δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται στη γλώσσα τον ακουαριστών, υπάρχει κάποιο σχετικό λινκ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Sump_%28aquarium%29 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καντε λιγο υπομονη για το βιντεακι να δειτε τι ψαρεψα..
θα το ανεβασω αυριο, γιατι δεν προλαβα σημερα τελικα.. ![]() Τα χρυσοψαρα , αν ολα πανε καλα , θα ειναι διαθεσιμα για δωσιμο σε 2-3 μηνες. οσοι ενδιαφερονται πραγματικα και εχουν καταλληλο ενυδρειο , μπορουν να το γραψουν εδω ![]() ------------------------- να και το βιντεακι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 24-04-15 στις 11:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιάννη αυτά είναι πολλά, πάρα πολλά.
Αντε με το καλό να ζήσουν και όλα αν είναι δυνατόν, και σε βλέπω να τα παίρνεις μαζί σου στη Δράμα να γεμίσεις τη πλατεία με χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους τα καταφεραν αυτη την φορα (Γεννα σκαλαρια) | tepe | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 13-03-15 22:24 |
2 fancy | gianni zym | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 63 | 17-07-14 23:47 |
Νεα φορα και εγγραφη... | Takis | Greek Aquarist's Boards | 33 | 21-10-07 01:10 |