|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη ειναι η Soleirolia.
Ενα μικροσκοπικο,εδαφοκαλυπτικο φυτό που ψοφαει για υγρασια. Εκοψα μερικα κοτσανακια απο το φυτο και τα εβαλα στο ενυδρειο και μπορω να πω οτι παει πολυ καλα.
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη μια ακομη φωτο ετσι,επειδη πηρα φόρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θαναι οτι πρεπει για τη λιμνη
![]() Εκεί στο αυλακι με τη λαβα,θα πηγαινει σφαίρα. Τώρα έχω λευκοκεφαλα σε ενα σημείο κ παει πολύ καλά αλλά μου φαίνεται αυτό θα ψηλώσει πιο πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα γινει ρε ανθρωπε? Θα με αφησεις να δουλεψω η θα με μπριζωνεις με τις βρυες σου και τις η Soleirolies?
Α? ( Δε λενε να μεγαλωσουν και τα μικρα να ξεκινησω να στηνω και γω ρε γμτ.. ) |
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφιες ειναι αυτες? μπραβο σου, το κατεχεις και εσυ βλεπω με το αθλημα. να μας ενημερωνεις με φωτο-updates
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτισμο εχεις?
βλεπω κατι χρωματα ωραια στην τελευταια φωτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο πραγματικός φωτισμός είναι σε όλες τις προηγούμενες ![]() Είναι λάμπα led στα 20w Παρα πολύ ωραία η λευκοκεφαλα! Ενδιάμεσα απο αυτή θα έδειχνε όμορφα κάποιο μικρό φυτακι Ίσως και καμία φτέρη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αποκει που τις εβαζες θολες τωρα τις περνας στο Photoshop?
θα μας χαζεψεις ![]() τωρα την αλλη βδομαδα θα σου πω τι θα γινει με τα φυτα.φορτωμενος θα φυγω ![]() περιμενω και κατι σπορους για κανα δυο ειδη νουφαρα απο ebay. θα δουμε τι θα βγει και απαυτα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα έχω το θέμα σαν αρχειοθηκη ------------------------- Παράθεση:
Λίγο χαλαρά με τα φυτά γιατί δεν θα μας κανεις να στεισουμε λίμνες εδώ πέρα! Καλά;;;; ![]() Αυτό το η μπεη πρεπει να μάθω κι εγώ κάποια στιγμή!
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 21-04-15 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχει πολυ πραμα τo ebay.
βρισκεις πολλα τετοια... http://www.ebay.com/itm/10-Mini-Blue...-/151641627016? http://www.ebay.com/itm/261588326216...%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/Egyptian-Sac...88326216&rt=nc |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βρηκα αυτό τώρα
http://www.ebay.com/itm/6-20-RED-MAN...item1c46d803f7
|
||||
|
||||
![]()
ναι ταχω δει.αυτος δε στελνει ελλαδα αλλα υπαρχουν αλλοι που στελνουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να επιστήσω λίγο την προσοχή μόνο σε σχέση με τα 'μπλε' νούφαρα...
Η Nymphaea caerulia είναι πράγματι ένα τροπικό νούφαρο με γαλάζιες αποχρώσεις -δίνει σπόρους ένα από τα παραπάνω λινκ-, όμως τα υπόλοιπα είναι επεξεργασμένα με φωτοσοπ φωτογραφίες λωτών (Nelumbo nucifera) που δεν υπάρχει σε μπλε χρώμα, αλλά επειδή το όνομα blue lotus είναι συνώνυμο του εξωτικού και πουλάει πολύ, καταφεύγουν οι πωλητές σε τέτοια τεχνάσματα για να προσελκύσουν πελάτες... |
|
||||
|
||||
![]()
χμ...ευχαριστω για τη διευκρινηση! να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα
![]() δε με χαλαει και πολυ γιατι ητανε μικρη η τιμη που πληρωσα και χωρις μεταφορικα,αλλα ετσι για την ιστορια αυτα που παραγγειλα εγω ητανε αυτα στα δυο πρωτα λινκ που εβαλα πιο πανω. τωρα τι θα βγουνε δεν εχω ιδεα,αλλα αν μπορεις εσυ να καταλαβεις αφου γνωριζεις παραπανω πεσμου ![]() ετσι κιαλλιως δεν θα πανε χαμενα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |