|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω είσαι σούπερ.Θα το δω και θα σου πω αν τα κανω σκ@@@
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θες και πατούρα από μέσα για να μη πέφτει το καπάκι μέσα ε
|
|||
|
|||
![]()
Εε νομίζω αυτό με ξεπερνάει.κερνάω καφέ ολων τον ειδων ελα.ή να παρω το καπάκι μου και να ερθω εγω καλύτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη σπίτι μου είναι καλύτερα, έχω όλα τα εργαλεία που ίσως χρειαστούν, αλλά το κόψιμο δεν ξέρω πως θα γίνει, και δεν έχω dremel, αλλιώς είναι εύκολο, με τροχό που έχω κόψει είναι διαφορετικά, γιατι βάζω μπορντούρα γυρω γυρω για να κρύψω τις ατέλειες που αφήνει ο τροχός. Και στη περίπτωση σου θέλουμε και οι 2 πλευρές να κοπούν όμορφα , να μη γίνει άσχημο
|
|||
|
|||
![]()
Με σεγα?καλά ασε το κόψιμο σε μενα.Αν βρω και μεντεσεδάκια & βιδες θα σε ενοχλήσω με πμ να βρεθουμε οκ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα το δω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΟΙΓΜΑ RED SEA MAX 250 | p_douros1957 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 25-07-11 07:45 |
Πληροφοριες για ενυδρειο με ανοιγμα απο κατω | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-10-10 11:02 |
Μονομαχος-ανοιγμα λαμπας | Dimitrisss123 | Bettas | 33 | 07-03-10 05:08 |