|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billyss : 21-04-15 στις 10:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα labidochromis και μεγάλα να είναι αν δεν ζευγαρώσουν δύσκολα είσαι σίγουρος για το φύλο.
Η μπεζ άμμος είναι βιοτοπικά η σωστή αλλά και η άσπρη θα τους βολέψει. Πέτρες θέλεις αρκετές ώστε να φτιάξεις όσο το δυνατό περισσότερες φωλιές/κρυψώνες. Φτιάξε από μιά στοίβα δεξιά-αριστερά δίνοντας όσο ύψος μπορείς. Στην τοποθέτηση πρώτα πρέπει να μπουν οι πέτρες και μετά η άμμος για να σταθεροποιήσει καλύτερα τη βάση του οικοδομήματος. Αν οι πέτρες "κουμπώνουν" καλά μεταξύ τους δεν χρειάζεται να τις κολλήσεις. Αν έχεις ανασφάλεια κόλλησε τες (με ενυδρειακή σιλικόνη) δυό-δυό, τρεις-τρεις για να μπορείς μετά να τις μετακινείς ή να τις βγάζεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να κολλήσεις το φελιζόλ. Θα το κρατάει στη θέση του η άμμος και οι πέτρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μικρο update μολις εβαλα τις πετρες. Εχω κολλησει με σιλικονη μερικες να το αφησω μεχρι αυριο να στεγνωσει? Την αμμο που εχω (πηρα καινουρια) να την πλυνω η να την ριξω ετσι στο ενυδρειο και να κανω 3-4 γεμισματα-αδειασματα? Σε ενα ποτηρι που εβαλα λιγη αμμο δεν ειδα να εχει πολυ σκονη. Την δευτερα μου ερχονται και τα labidochromis caeruleus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Την άμμο καλύτερα να την πλύνεις πριν την βάλεις.
Αφού στεγνώσει η σιλικόνη και βάλεις νερό, βάλε κι ένα φιλτράκι εσωτερικό με άνθρακα να δουλεύει τουλ. μέχρι να έρθουν τα ψάρια για να τραβήξει οτιδήποτε ανεπιθύμητο. Ωραίο και το στήσιμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Setup για κιχλιδες | vlaxos80 | Malawi | 66 | 20-10-14 15:28 |
Νέο setup για 460 λίτρα | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 06-10-10 16:55 |
Ταγκανικα setup | ErnieBall | Tanganyika | 1 | 14-11-09 14:02 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |