|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα...
![]() Την Μεγαλη Παρασκευη εγω κι ο αδερφος μου πηγαμε βολτα στο ποταμι της Καρυωτισσας.Η Καρυωτισσα ειναι ενα μικρο χωριο περιπου 10 χιλιόμετρα δυτίκα από τα Γιαννιτσα μέσα στον Μακεδονικό κάμπο.Γύρο-γύρο δεσπόζουν τα εξής βουνά:Πάικο,Τζένα,Καιμακτσαλαν(Βόρας),Βερμιο και στο βαθος ο Ολυμπος Ας ξεκινησουμε το ταξιδι Απο την μεση του χοριου που ημασταν βγηκαμε στον πισο δρομο. Καναμε δεξια κι επειτα ευθεια... και μετα αριστερα κι ευθεια Ειδαμε τον ΜΠΟΜΠΗ ![]() Αφου φτασαμε στην πηγη και ηπιαμε νερο... ...περασαμε κατω απο την γεφυρα... και τσουπ το ποταμι. Στο ποταμι καποτε εκαναν μπανιο ανθρωποι και καραβιδες αλλα οι γεωργοι επλεναν τα βυτιοφορα με τα φυτοφαρμακα που χρησιμοποιουσαν για τα χωραφια κι ετσι εξαφανηστικαν οι καραβιδες.Ομως τα τελευταια χρονια αρχιζουν να ξαναεμφανιζονται. ![]() Και η πισω πλευρα ΥΣ.Εχω παρει το νερο της πηγης και του ποταμου για αναληση. Συνεχιζεται... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες απο ποταμι? | leopard | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-03-15 18:14 |
ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ? | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 25-08-12 15:33 |
Πετρες απο ποταμι | latremena | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 29-07-12 22:15 |
Ποταμι στο Ζαγκλιβερι(Θεσσαλονιικη) | jimfytakis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 9 | 16-06-08 21:05 |