|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται να υπαρχουν μαυρες RED cherry???
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν ....
. - Wild . - Cherry Red . - Red Sakura . - Red Fire Sakura .-Painted . - Yellow . - Fire neon . - Orange Sakura . - Rilli . - Blue Rilli . - Orange Rilli . - Blue Jelly . - Deep Blue . - Green Czech Republic . - Chocolate . - Black Sakura carbon rili ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε για να καταλαβω οι red cherry ειναι ενα ειδος (οπως πχ λεμε amano) αλλα μπορουν να βρεθουν και σε διαφορετικους χρωματισμους?αν ναι συνεχιζουν να τις λενε red cherry?
|
|
||||
|
||||
![]()
Neocaridina heteropoda ειναι το ειδος και μετα αρχιζουν οι ποικιλιες..var red,var yellow ,var black,var blue jelly kok...η αρχικη μορφη ,η αγρια ειναι αυτη http://www.planetinverts.com/Neocari...eteropoda.html και απο αυτη προκυπτουν οι ποικιλιες με επιλεκτικες αναπαραγωγες..
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το .... επιλεκτικές αναπαραγωγές πσσσσσσ ... με πεθαίνει !!!
![]() ![]() ![]() ![]() εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα ... πήρα 10 κάποτε από έναν συνχομπίστα .... και με τα χρόνια ... μάλλον έγινε ! αυτό το όλοι θα γίνουν ΑΕΚ ... χαχαχαχαχαχα !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ Ε! !! !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οχ θεέ μου ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυριδερές είναι πιο ωραίες πάντος
εκείνο το κόκκινο είναι λίγο κιτς εδώ που τα λέμε ![]() (παρόλο που είναι οι αγαπημένες μου γαρίδες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.... γέννησε ! άντε να δούμε ....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαρίδα ψόφησε? | ανδρεα | Γαρίδες | 21 | 16-04-13 19:47 |
Απίστευτη Γαρίδα!!! | anttheo | Γαρίδες | 15 | 10-04-13 23:06 |
Ταλαιπωρία μαύρη | StefanosS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-12-11 03:45 |
Γαρίδα με Clams | johnny v | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-10-08 09:06 |